• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone 13 Pro Max scherm reparatie of achterkant vervangen

Het is tijd voor een iPhone 13 Pro Max scherm reparatie wanneer je scherm basten geeft of wanneer je geen beeld meer hebt. In dit geval is het verstandig om dit zo snel mogelijk te repareren. Waarom? Zodat je je toestel weer zo snel mogelijk kan gebruiken zonder ongemakken. Door het Super Retina XDR-display met ProMotion heb je prachtig beeld. Daarnaast beschikt de iPhone 13 Pro Max over een 6,7 inch scherm. Het voordeel is dus een groot scherm, maar dat betekend helaas ook dat er meer oppervlak is voor barsten. GSM Reparatie Centrum kan een iPhone 13 Pro Max scherm reparatie uitvoeren in ongeveer 30 minuten. Daardoor ben jij snel geholpen en kan je dus ook snel weer genieten van alle gemakken van dit toestel.

Een iPhone 13 Pro Max scherm reparatie

Een iPhone 13 Pro Max scherm reparatie bij GSM Reparatie Centrum, wordt uitgevoerd door middel van originele Apple schermen. Deze schermen zijn afkomstig van demo toestellen of van toestellen die binnen twee weken zijn opgestuurd naar Apple. Dit is de enige manier om aan de originele Apple schermen te komen. Uiteraard bevatten deze schermen geen krassen of barsten. Het kan dus gezegd worden dat het scherm zeker naar behoren werkt. Je kan ervoor kiezen om langs te komen in een van onze winkels in Utrecht, Oosterhout of Nijmegen. Het is ook mogelijk om je toestel op te sturen naar ons. Als je je iPhone 13 Pro Max naar ons opstuurt, ontvang je deze binnen 48 uur weer terug in huis. Naast een iPhone 13 Pro Max scherm reparatie kan je tevens bij ons terecht voor het vervangen van de iPhone 13 Pro Max achterkant.

iPhone 13 Pro Max achterkant vervangen

Als je telefoon vervelend is gevallen, kan het zo zijn dat je langs moet komen voor een iPhone 13 Pro Max scherm reparatie en een iPhone 13 Pro Max achterkant reparatie. Hoewel je het niet altijd zou verwachten, is de achterkant van een toestel van groot belang van de functionaliteit van het toestel. Zodra er bijvoorbeeld barsten in het glas zitten van de iPhone 13 Pro Max, is er de mogelijkheid voor zowel water als stof om het toestel binnen te komen. Dit kan dusdanige gevolgen hebben, dat de iPhone 13 Pro Max niet meer bruikbaar is. In de iPhone 13 Pro Max achterkant zitten de volgende belangrijke onderdelen:

  • De achterkant inclusief aluminium frame;
  • De camera lens;
  • Knoppen inclusief bekabeling, zoals bijvoorbeeld de volumeknop;
  • Wi-Fi en GPS–antennes;
  • De flitser van de camera

Zodra de iPhone 13 Pro Max achterkant gebreken vertoont kan het mogelijk zijn dat enkele van de bovenstaande onderdelen niet meer naar behoren werken. Dit is natuurlijk zonde aangezien er een grote investering gemoeid was met het aanschaffen van de nieuwste en meest geavanceerde iPhone van het moment. Tijdens het vervangen van de iPhone 13 Pro Max achterkant maken wij uitsluitend gebruik van originele Apple onderdelen die zijn voorzien van een CE keurmerk.

Een snelle en voordelige reparatie

GSM Reparatie Centrum heeft jarenlange ervaring, waardoor wij precies weten hoe wij de reparatie van de iPhone’s moeten uitvoeren om het toestel na behoren te laten werken. Over het algemeen lukt het ons om een iPhone 13 Pro Max scherm reparatie of iPhone 13 Pro Max achterkant vervangen in ongeveer 25 minuten te repareren. Daarbij kan je bij ons wachten in de wachtruimte bij ons in de winkel of kan je het toestel na 25 minuten ophalen. Kan je het toestel niet komen brengen? Dat hoeft geen probleem te zijn, je kan hem namelijk ook naar ons opsturen. Kom langs of maak online een afspraak voor een iPhone 13 Pro Max scherm reparatie of voor het vervangen van de iPhone 13 Pro Max achterkant.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!