• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone 13 Mini scherm reparatie of achterkant vervangen

Wanneer je een iPhone 13 Mini scherm reparatie nodig hebt, ben je op de juiste website terecht gekomen! Sinds 2011 is GSM Reparatie Centrum gespecialiseerd in het repareren van iPhones. Vanwege deze jarenlange ervaring weten wij van alle details die nodig zijn om jouw iPhone 13 Mini scherm reparatie uit te kunnen vieren. De reparatie is mogelijk terwijl je wacht of terwijl je jouw boodschappen aan het doen bent, het is net wat je wilt. Daarnaast bieden we tot 12 maanden garantie op de reparatie van het scherm. Helaas is het soms mogelijk dat we jouw telefoon niet kunnen repareren. Het voordeel is wel dat wij met ‘no cure, no pay’ werken. Dit betekend dat je niet hoeft te betalen wanneer we jouw telefoon niet kunnen repareren.

Een iPhone 13 Mini scherm reparatie

Om je iPhone 13 Mini scherm reparatie uit te laten voeren heb je meerdere opties. Je kan je toestel zowel opsturen naar een van onze filialen of je komt langs in een van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout.  Voor een scherm reparatie voor de iPhone 13 Mini maken wij gebruik van originele gedemonteerde schermen. Deze zijn afkomstig van demo toestellen of van toestellen die binnen twee weken zijn teruggestuurd naar Apple. Dit is de enige manier waarop er aan originele Apple te komen is. Deze hebben geen beschadigingen of krassen.

iPhone 13 Mini achterkant vervangen

Naast een iPhone 13 Mini scherm reparatie kan je bij GSM Reparatie Centrum terecht voor het vervangen van de iPhone 13 Mini achterkant. Wanneer de achterkant van je iPhone 13 Mini kapot is gegaan of krom is, is het verstandig om dit zo snel mogelijk te laten repareren. Des te langer je wacht, des te groter de kans is dat er water in het toestel komt. Dit kan tot vervelende consequenties leiden die niet altijd te repareren zijn. Dit alles is te voorkomen door de iPhone 13 Mini achterkant zo snel mogelijk te laten vervangen.  De achterkant bevat de volgende belangrijke onderdelen:

  • De achterkant inclusief aluminium frame;
  • De cameralens;
  • Knoppen inclusief bekabeling, zoals bijvoorbeeld de volumeknop;
  • Wi-Fi en GPS–antennes;
  • Het oplaadpunt
  • De flitser van de camera

Vanwege het feit dat een iPhone 13 Mini een investering is geweest, zou het jammer zijn als het toestel niet meer naar behoren zou werken door een kapotte achterkant.

Telefoon reparatie binnen 20 minuten

De specialisten van GSM Reparatie Centrum zijn in staat om de iPhone 13 Mini achterkant binnen 25 minuten te vervangen. Ook een iPhone 13 Mini scherm reparatie voeren wij binnen deze tijd uit. Hierdoor hoef je je telefoon niet te lang te missen en kan je snel weer gebruik maken van een toestel dat werkt zoals het hoort. Kom langs of maak online een afspraak voor een iPhone 13 Mini scherm reparatie of voor het vervangen van de iPhone 13 Mini achterkant.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!