• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone 12 scherm reparatie of achterkant vervangen

Een iPhone 12 scherm reparatie biedt uitkomst op het moment dat er scheuren of barsten in het scherm van je toestel zijn ontstaan. Hoewel deze schade natuurlijk enorm vervelend is, is deze schade in de meeste gevallen onoverkomelijk. Het altijd mogelijk dat je op een onoplettend moment de telefoon uit je handen laat glippen, waardoor de telefoon beschadigd raakt. Gelukkig kan je in dit geval altijd terecht bij de specialisten van GSM Reparatie Centrum voor een iPhone 12 scherm reparatie. Al sinds het jaar 2011 zijn wij gespecialiseerd in de reparatie van iPhones en wij weten dan ook precies hoe we een iPhone 12 scherm reparatie of het vervangen van de iPhone 12 achterkant moeten aanpakken. Door onze ervaring ben je tevens verzekerd van een snelle en vakkundige reparatie. In de meeste gevallen sta je na uiterlijk 25 minuten weer buiten met een telefoon die naar behoren werkt en er ook zo uitziet. Heb je geen tijd om langs te komen bij één van onze vestigingen? Dan is het ook mogelijk om je defecte toestel naar ons op te sturen. Maak hiervoor een afspraak via onze website.

Kies je iPhone 12 reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

iPhone 12 scherm reparatie

GSM Reparatie Centrum biedt uitkomst op het moment dat je op zoek bent naar een partner voor de uitvoering van een iPhone 12 scherm reparatie. Tijdens onze reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele Apple schermen. Deze schermen zijn afkomstig van demo toestellen of van toestellen die binnen twee weken teruggestuurd zijn naar Apple. Dit is de enige manier om aan originele Apple onderdelen te komen. We kunnen je verzekeren dat onze schermen geen krassen of scheuren bevatten. Kom langs zonder afspraak bij onze vestigingen in Oosterhout, Utrecht of Nijmegen. Liever langskomen zonder afspraak? Ook dat is mogelijk. Ben je echter niet in de mogelijkheid om langs te komen dan is het eventueel ook mogelijk om je defecte toestel naar ons op te sturen voor een snelle en vakkundige iPhone 12 scherm reparatie. Binnen 48 uur ontvang je van ons je gerepareerde toestel retour. Naast een scherm reparatie kan je bij ons ook terecht voor het vervangen van de iPhone 12 achterkant.

iPhone 12 achterkant vervangen

Heb jij geen behoefte aan een iPhone 12 scherm reparatie, maar dient jouw iPhone 12 achterkant vervangen te worden? Ook dan kan je terecht bij GSM Reparatie Centrum.

In de iPhone 12 achterkant bevinden zich verschillende onderdelen die essentieel zijn voor het functioneren van het toestel. Echter merken wij dat veel mensen een geruime tijd blijven rondlopen met schade aan de achterkant. Dit komt doordat deze schade niet direct een gevolg heeft op de functionaliteit van het toestel. Toch willen wij benadrukken dat het van groot belang is om een iPhone 12 achterkant op tijd te laten vervangen wanneer er schade is opgetreden. Scheuren en barsten in de achterkant maken het namelijk mogelijk dat water of stof het toestel kan binnendringen, waardoor het toestel op termijn mogelijk niet meer functioneert naar behoren. In de achterkant van iPhone 12 bevinden zich de volgende belangrijke onderdelen:

  • De achterkant inclusief aluminium frame;
  • De cameralens met flitser;
  • Knoppen inclusief bekabeling, zoals bijvoorbeeld de volumeknop;
  • Wi-Fi en GPS–antennes;
  • Het complete oplaadpunt!

Op het moment dat de iPhone 12 achterkant beschadigd is kan het mogelijk zijn dat enkele van de bovenstaande onderdelen niet meer naar behoren werken. Hier zit je natuurlijk niet op te wachten aangezien je flink wat geld geïnvesteerd hebt om één van de meest geavanceerde smartphones van dit moment aan te schaffen. Zorg er daarom altijd voor dat je schade aan het toestel zo spoedig mogelijk laat repareren. Zowel bij een iPhone 12 scherm reparatie als bij het vervangen van de iPhone 12 achterkant maken we uitsluitend gebruik van originele Apple onderdelen die voorzien zijn van een CE keurmerk.

GSM Reparatie Centrum

 Al sinds het jaar 2011 houden de specialisten van GSM Reparatie Centrum zich bezig met iPhone reparaties. Inmiddels hebben we vrijwel alle soorten defecten al eens voorbij zien komen en wij weten dan ook precies hoe we aan de slag moeten gaan met jouw iPhone 12 scherm reparatie of het vervangen van de iPhone 12 achterkant. Tijdens onze reparaties zorgen we er altijd voor dat de data op je toestel behouden blijft en daarnaast bieden we tot 12 maanden garanties op de reparaties die we hebben uitgevoerd. Zijn we niet in staat om jouw toestel te repareren? Dan betaal je uiteraard niets. Dit noemen wij onze ‘no cure, no pay’ garantie. Kom langs of stuur je apparaat op. Voor een iPhone 12 scherm reparatie of het vervangen van de iPhone 12 achterkant ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!