• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone 12 Pro scherm reparatie of achterkant vervangen

Stel een iPhone 12 Pro scherm reparatie niet uit op het moment dat je met scheuren of barsten in het scherm van je toestel rondloopt. Hoe langer je deze reparatie namelijk uitstelt hoe meer kans je loopt dat de schade aan het toestel verergerd. Daarnaast komt het regelmatig voor dat het scherm verder scheurt, waardoor het toestel mogelijk onbruikbaar wordt. De iPhone 12 Pro werd aangekondigd op 13 oktober 2020 samen met de andere varianten van de iPhone 12. Dit toestel beschikt over een 6,1 inch Super Retina XDR-display met een resolutie van 2532×1170 bij 460 ppi. Het OLED scherm is in staat om een grote variatie aan kleuren te weergeven en daarnaast zijn de beelden op het scherm enorm scherp. Helaas zijn ook deze schermen vatbaar voor schade en indien er schade aan het scherm is ontstaan kan dit de gebruikerservaring op een negatieve manier beïnvloeden. Daarom raden wij het altijd aan om zo spoedig mogelijk een iPhone 12 Pro scherm reparatie uit te laten voeren. Bij GSM Reparatie Centrum voeren wij deze reparatie binnen uiterlijk 25 minuten voor je uit. Zijn we niet in staat om het scherm te repareren? Dan betaal je uiteraard niets. Dit noemen wij onze ‘no cure, no pay garantie’.

Kies je iPhone 12 Pro reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

iPhone 12 Pro scherm reparatie

Indien je de hulp inschakelt van GSM Reparatie Centrum voor jouw iPhone 12 Pro scherm reparatie ben je er altijd van verzekerd dat wij gebruik maken van originele Apple schermen. Deze schermen zijn gedemonteerd vanaf een demo toestel of vanaf een toestel welke binnen twee weken is teruggestuurd naar Apple. Vanzelfsprekend vertonen deze schermen geen scheuren en zijn deze daarnaast 100% krasvrij. Wij kunnen je dan ook altijd verzekeren dat onze schermen naar behoren werken. Het is zowel mogelijk om je defecte iPhone 12 Pro naar ons op te sturen, maar daarnaast kan je ook langskomen bij één van onze vestigingen in Oosterhout, Nijmegen of Utrecht. Indien je je telefoon naar ons opstuurt voor een iPhone 12 Pro scherm reparatie ontvang je binnen 48 uur je gerepareerde telefoon terug in huis. Naast een scherm reparatie kan je tevens bij ons terecht voor het vervangen van de iPhone 12 Pro achterkant.

iPhone 12 Pro achterkant vervangen

Net als bij een iPhone 12 Pro scherm reparatie is het van groot belang dat de iPhone 12 Pro achterkant op tijd vervangen wordt op het moment dat deze gebreken vertoont. In de iPhone 12 Pro achterkant bevinden zich namelijk verschillende belangrijke onderdelen die essentieel zijn voor het functioneren van het toestel. Blijf niet te lang rondlopen met schade aan de achterkant, ondanks dat deze schade misschien niet storend is. Hoe langer je namelijk blijft rondlopen met schade aan de achterkant hoe groter de kans wordt dat stof of water de telefoon binnendringt met alle gevolgen van dien. In de meest extreme gevallen kan je iPhone 12 Pro zelfs onbruikbaar worden. In de achterkant van het toestel zitten de volgende belangrijke onderdelen:

  • De achterkant inclusief aluminium frame;
  • De camera lens;
  • Knoppen inclusief bekabeling, zoals bijvoorbeeld de volumeknop;
  • Wi-Fi en GPS–antennes;
  • De flitser van de camera

Zodra de iPhone 12 Pro achterkant gebreken vertoont is het mogelijk dat enkele of meerdere van de bovenstaande onderdelen niet meer naar behoren werken. Dit is natuurlijk enorm zonde wanneer je je beseft dat je een flink geldbedrag hebt neergelegd voor de aanschaf van één van de meest geavanceerde smartphones van dit moment. Door de iPhone 12 Pro achterkant op tijd te laten vervangen verleng je de levensduur van het toestel. Net zoals bij de iPhone 12 Pro scherm reparatie maken wij bij het vervangen van de achterkant uitsluitende gebruik van originele Apple onderdelen die voorzien zijn van een CE keurmerk.

Kom langs of maak een afspraak

Voor een snelle en vakkundige iPhone 12 Pro scherm reparatie of het vervangen van de iPhone 12 Pro achterkant ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. Onze specialisten houden zich al jarenlang bezig met de reparatie van iPhones en wij hebben dan ook de meeste schadegevallen al voorbij zien komen. Hierdoor zijn wij in staat om jouw iPhone 12 Pro binnen uiterlijk 25 minuten te repareren. Maak online een afspraak of kom langs bij één van onze vestigingen voor een iPhone 12 Pro scherm reparatie of voor het vervangen van de iPhone 12 Pro achterkant.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!