• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone 12 Pro Max scherm reparatie of achterkant vervangen

Is het in jouw geval tijd voor een iPhone 12 Pro Max scherm reparatie, omdat het scherm van je telefoon barsten of scheuren vertoont? Dan raden we je aan om deze reparatie zo snel mogelijk uit te voeren. De iPhone 12 Pro Max werd aangekondigd op 13 oktober 2020 samen met de andere varianten van de iPhone 12. De 12 Pro Max beschikt over een Super Retina XDR-display met een diagonaal formaat van 6,7 inch. De resolutie van het scherm is 2778×1284 pixels bij 458 ppi. Dit is natuurlijk een prachtig en een groot scherm, maar helaas kunnen barsten of scheuren in het scherm een ware doorn in het oog zijn. Een beschadigd scherm ziet er natuurlijk niet mooi uit, maar daarnaast kan een beschadigd scherm er ook voor zorgen dat de functionaliteit van het toestel aangetast wordt. Voorkom dit door op tijd een iPhone 12 Pro Max scherm reparatie uit te laten voeren door de specialisten van GSM Reparatie Centrum.

Kies je iPhone 12 Pro Max reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

Een iPhone 12 Pro Max scherm reparatie

Indien je jouw iPhone 12 Pro Max scherm reparatie door GSM Reparatie Centrum laat uitvoeren ben je er altijd van verzekerd dat wij uitsluitend gebruik maken van originele Apple schermen. De schermen die wij gebruiken zijn afkomstig van demo toestellen of van toestellen die binnen twee weken teruggestuurd zijn naar Apple. Dit is de enige manier om aan originele Apple schermen te komen. De schermen bevatten geen barsten of krassen en je bent dus altijd verzekerd van een scherm dat 100% naar behoren werkt. Het is mogelijk om langs te komen bij onze vestigingen in Nijmegen, Oosterhout of Utrecht of het is mogelijk om je defecte telefoon naar ons op te sturen. Indien je je iPhone 12 Pro Max naar ons opstuurt ontvang je binnen 48 uur je gerepareerde 12 Pro Max terug in huis. Naast een iPhone 12 Pro Max scherm reparatie kan je tevens bij ons terecht voor het vervangen van de iPhone 12 Pro Max achterkant.

iPhone 12 Pro Max achterkant vervangen

Naast een iPhone 12 Pro Max scherm reparatie is het tevens mogelijk om de hulp in te schakelen van GSM Reparatie centrum voor het vervangen van de iPhone 12 Pro Max achterkant. In de achterkant van de iPhone 12 Pro Max zitten verschillende belangrijke onderdelen, waardoor het belangrijk is om schade aan de achterkant op tijd te verhelpen. Hoe langer je blijft rondlopen met een defecte achterkant hoe groter de kans wordt dat er water of stof het toestel binnendringt met alle gevolgen van dien. Je toestel kan zelfs onbruikbaar worden. In de iPhone 12 Pro Max achterkant zitten de volgende belangrijke onderdelen:

  • De achterkant inclusief aluminium frame;
  • De camera lens;
  • Knoppen inclusief bekabeling, zoals bijvoorbeeld de volumeknop;
  • Wi-Fi en GPS–antennes;
  • De flitser van de camera

Op het moment dat de iPhone 12 Pro Max achterkant gebreken vertoont kan het mogelijk zijn dat enkele van de bovenstaande onderdelen niet meer naar behoren werken. Dit is natuurlijk hartstikke zonde aangezien er een grote investering gemoeid was met het aanschaffen van de nieuwste en meest geavanceerde iPhone van het moment. Tijdens het vervangen van de iPhone 12 Pro Max achterkant maken wij uitsluitend gebruik van originele Apple onderdelen die zijn voorzien van een CE keurmerk.

Een snelle en voordelige reparatie

Bij GSM Reparatie Centrum kan je terecht voor een snelle en vakkundige iPhone 12 Pro Max scherm reparatie of voor het vervangen van de iPhone 12 Pro Max achterkant. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij de reparatie van deze nieuwste iPhone aan moeten pakken en hierdoor zijn wij in staat om deze reparaties binnen uiterlijk 25 minuten uit te voeren. Tijdens de reparatie is het mogelijk om te wachten in onze wachtruimtes of je kunt gewoonweg je telefoon na 25 minuten weer ophalen. Heb je geen tijd om langs te komen bij onze vestigingen? Stuur dan je telefoon naar ons op. Kom langs of maak online een afspraak voor een iPhone 12 Pro Max scherm reparatie of voor het vervangen van de iPhone 12 Pro Max achterkant.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!