• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone 12 Mini scherm reparatie of achterkant vervangen

Heb jij behoefte aan een iPhone 12 Mini scherm reparatie, omdat er scheuren of barsten in het scherm zitten? Dan kunnen we je vertellen dat je op de juiste website terecht bent gekomen. GSM Reparatie Centrum is al namelijk sinds 2011 gespecialiseerd in het repareren van iPhones. Inmiddels hebben wij vrijwel alle soorten defecten voorbij zien komen en wij weten dan ook precies hoe wij jouw iPhone 12 Mini scherm reparatie kunnen uitvoeren. Door onze jarenlange ervaring zijn we zelfs in staat om jouw telefoon binnen uiterlijk 20 minuten te repareren en zorgen we er altijd voor dat jouw data behouden blijft. Tevens bieden we tot 12 maanden garantie op de reparaties die we voor je hebben uitgevoerd. Zijn we niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan betaal je niets. Dit noemen wij onze ‘no cure, no pay’ garantie.

Kies je iPhone 12 Mini reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

Een iPhone 12 Mini scherm reparatie

Een iPhone 12 Mini scherm reparatie bij GSM Reparatie wordt altijd bij ons op locatie uitgevoerd. Het is mogelijk om je defecte telefoon naar ons op te sturen, maar hiernaast is het ook mogelijk om bij onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout langs te komen. Indien wij voor je aan de slag gaan met een scherm reparatie voor de iPhone 12 Mini maken we altijd gebruik van originele gedemonteerde schermen. Dit zijn schermen die afkomen van demo toestellen of van toestellen die binnen twee weken teruggestuurd zijn naar Apple. Dit is de enige mogelijkheid om aan originele Apple schermen te komen. De schermen hebben geen beschadigingen en zijn daarnaast 100% krasvrij. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een scherm dat naar behoren werkt.

iPhone 12 Mini achterkant vervangen

Naast een iPhone 12 Mini scherm reparatie kan je bij GSM Reparatie Centrum terecht voor het vervangen van de iPhone 12 Mini achterkant. Op het moment dat de achterkant van het toestel schade vertoont is het van groot belang om dit zo snel mogelijk te laten repareren. Hoe langer je namelijk wacht met de reparatie hoe groter de kans wordt dat er stof of water het toestel binnendringt. Dit kan uiteindelijk de functionaliteit van het toestel aantasten, waardoor het toestel mogelijk onbruikbaar wordt. Voorkom dit door de iPhone 12 Mini achterkant zo snel mogelijk te laten vervangen. De achterkant van het toestel bevat de volgende belangrijke onderdelen:

  • De achterkant inclusief aluminium frame;
  • De camera lens;
  • Knoppen inclusief bekabeling, zoals bijvoorbeeld de volumeknop;
  • Wi-Fi en GPS–antennes;
  • De flitser van de camera

Zoals je hierboven kunt lezen is een onbeschadigde iPhone 12 Mini achterkant van groot belang. Indien de achterkant beschadigd is bestaat er een grote kans dat de bovenstaande onderdelen niet meer naar behoren werken. Dit is natuurlijk hartstikke zonde aangezien de aanschaf van de iPhone 12 Mini een behoorlijke investering is geweest. Bij het vervangen van de iPhone 12 Mini achterkant maken wij uitsluitend gebruik van originele Apple onderdelen die zijn voorzien van een CE keurmerk.

Telefoon reparatie binnen 20 minuten

De specialisten van GSM Reparatie Centrum zijn in staat om de iPhone 12 Mini achterkant binnen 25 minuten te vervangen. Ook een iPhone 12 Mini scherm reparatie voeren wij binnen deze tijd uit. Hierdoor hoef je je telefoon nooit lang te missen en kan je binnen no-time weer gebruik maken van een toestel dat naar behoren werkt. Kom langs of maak online een afspraak voor een iPhone 12 Mini scherm reparatie of voor het vervangen van de iPhone 12 Mini achterkant.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!