• Tot 12 maanden garantie
 • No cure no pay
 • Altijd behoud van data
 • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
 • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone 11 scherm reparatie of achterkant vervangen

Snel en voordelig jouw iPhone 11 achterkant vervangen of iPhone 11 scherm reparatie laten uitvoeren? Dan ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. De iPhone 11 is de opvolger van de iPhone XR. Eind 2019 kwam de iPhone 11 op de markt samen met de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. De iPhone 11 is een telefoon met een fleurige achterkant. Er zijn pastelkleuren gebruikt om het uiterlijk van de iPhone op te leuken. Voor het eerst is er een paarse variant van de iPhone te koop. Vanwege het uiterlijk en de prijs is de iPhone 11 veel verkocht. Een iPhone 11 scherm reparatie of iPhone 11 achterkant vervangen kan nodig zijn zodra je het toestel hebt laten vallen. Het vervangen van deze onderdelen duurt niet lang en is ook dusdanig goedkoper in vergelijking met het kopen van een nieuwe iPhone.

iPhone 11 scherm reparatie keuzes

 Voor een iPhone 11 scherm reparatie heb je de keuze uit twee verschillende kwaliteiten van het scherm. Doordat de schermen van de verschillende kwaliteiten zijn hanteren wij voor deze prijzen dan ook verschillende prijzen. Wanneer je je iPhone 11 scherm laat repareren heb je de keuze uit de volgende schermen:

 • Kopie; dit scherm is een imitatie scherm van de hoogst mogelijke kwaliteit. De kleurweergave kan anders zijn en de Touch-functie kan bij een vol geheugen wat langzamer werken wanneer je snel typt. Daarnaast gaat de batterij iets sneller leeg omdat er meer stroom nodig is om dezelfde helderheid te krijgen.
 • Origineel – Gedemonteerd; deze schermen komen bijvoorbeeld af van een Demo toestel of een nieuw toestel welke binnen twee weken is teruggestuurd naar de fabrikant. Deze schermen hebben geen beschadigingen en zijn dus 100% origineel. De schermen zijn schade en krasvrij en dus 100% origineel van een Apple toestel gedemonteerd. Dit is de enige manier op aan originele Apple-onderdelen te komen.

iPhone 11 achterkant vervangen

De kleurrijke achterkant van de iPhone 11 is gemaakt van glas. Wanneer je het toestel laat vallen is de kans dus groot dat zowel scherm als de achterkant kapot gaat. Hierdoor kan er zowel stof als water in het toestel komen wat de functionaliteit aan kan tasten. In de achterkant van de iPhone 11 zitten verschillende belangrijke onderdelen, zoals:

 • De achterkant inclusief aluminium frame;
 • De camera lens;
 • Knoppen inclusief bekabeling, zoals bijvoorbeeld de volumeknop;
 • Wi-Fi en GPS–antennes;
 • De flitser van de camera

Hierdoor is het aan te raden om de achterkant zo snel mogelijk te laten vervangen wanneer deze defect is. Een iPhone 11 achterkant vervangen duurt niet lang en is goedkoper dan een nieuwe iPhone. Wanneer de achterkant vervangen wordt door GSM Reparatie Centrum wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van een origineel gedemonteerde achterkant met Apple logo en CE keurmerk.

Voordelige reparaties laten uitvoeren 

Als er iets kapot is aan je iPhone wordt er al snel gedacht dat er een nieuw toestel nodig is om het probleem op te lossen. Dit hoeft echter bij lange na niet het geval te zijn en hiernaast is het vervangen van de onderdelen een snellere en goedkopere oplossing. Daarom raden wij aan om langs te komen bij GSM Reparatie Centrum voor een iPhone 11 scherm reparatie en iPhone 11 achterkant vervangen.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!