• Tot 12 maanden garantie
 • No cure no pay
 • Altijd behoud van data
 • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
 • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone 11 scherm reparatie en achterkant vervangen

Snel en voordelig jouw iPhone 11 achterkant vervangen of iPhone 11 scherm reparatie laten uitvoeren? Dan ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. De iPhone 11 is de opvolger van de iPhone XR. Eind 2019 kwam de iPhone 11 op de markt samen met de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. De iPhone 11 is een telefoon met een fleurige achterkant. Er zijn pastelkleuren gebruikt om het uiterlijk van de iPhone op te leuken. Voor het eerst is er een paarse variant van de iPhone te koop. Vanwege het uiterlijk en de prijs is de iPhone 11 veel verkocht. Een iPhone 11 scherm reparatie of iPhone 11 achterkant vervangen kan nodig zijn zodra je het toestel hebt laten vallen. Het vervangen van deze onderdelen duurt niet lang en is ook dusdanig goedkoper in vergelijking met het kopen van een nieuwe iPhone.

iPhone 11 scherm reparatie keuzes

 Voor een iPhone 11 scherm reparatie heb je de keuze uit twee verschillende kwaliteiten van het scherm. Doordat de schermen van de verschillende kwaliteiten zijn hanteren wij voor deze prijzen dan ook verschillende prijzen. Wanneer je je iPhone 11 scherm laat repareren heb je de keuze uit de volgende schermen:

 • Kopie; dit scherm is een imitatie scherm van de hoogst mogelijke kwaliteit. De kleurweergave kan anders zijn en de Touch-functie kan bij een vol geheugen wat langzamer werken wanneer je snel typt. Daarnaast gaat de batterij iets sneller leeg omdat er meer stroom nodig is om dezelfde helderheid te krijgen.
 • Origineel – Gedemonteerd; deze schermen komen bijvoorbeeld af van een Demo toestel of een nieuw toestel welke binnen twee weken is teruggestuurd naar de fabrikant. Deze schermen hebben geen beschadigingen en zijn dus 100% origineel. De schermen zijn schade en krasvrij en dus 100% origineel van een Apple toestel gedemonteerd. Dit is de enige manier op aan originele Apple-onderdelen te komen.

iPhone 11 achterkant vervangen

De kleurrijke achterkant van de iPhone 11 is gemaakt van glas. Wanneer je het toestel laat vallen is de kans dus groot dat zowel scherm als de achterkant kapot gaat. Hierdoor kan er zowel stof als water in het toestel komen wat de functionaliteit aan kan tasten. In de achterkant van de iPhone 11 zitten verschillende belangrijke onderdelen, zoals:

 • De achterkant inclusief aluminium frame;
 • De camera, inclusief lens;
 • Knoppen inclusief bekabeling, zoals bijvoorbeeld de volumeknop;
 • Wi-Fi en GPS–antennes;
 • De flitser van de camera

Hierdoor is het aan te raden om de achterkant zo snel mogelijk te laten vervangen wanneer deze defect is. Een iPhone 11 achterkant vervangen duurt niet lang en is goedkoper dan een nieuwe iPhone. Wanneer de achterkant vervangen wordt door GSM Reparatie Centrum wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van een origineel gedemonteerde achterkant met Apple logo en CE keurmerk.

Voordelige reparaties laten uitvoeren 

Als er iets kapot is aan je iPhone wordt er al snel gedacht dat er een nieuw toestel nodig is om het probleem op te lossen. Dit hoeft echter bij lange na niet het geval te zijn en hiernaast is het vervangen van de onderdelen een snellere en goedkopere oplossing. Daarom raden wij aan om langs te komen bij GSM Reparatie Centrum voor een iPhone 11 scherm reparatie en iPhone 11 achterkant vervangen.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug