• Tot 12 maanden garantie
 • No cure no pay
 • Altijd behoud van data
 • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
 • Kom langs of stuur je apparaat op

Kies je iPhone 11 Pro reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

iPhone 11 Pro scherm reparatie of achterkant vervangen

Wanneer je een iPhone 11 Pro scherm reparatie wilt laten uitvoeren of de iPhone 11 Pro achterkant vervangen moet worden dan ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. Samen met de iPhone Pro Max en de iPhone 11 werd de iPhone 11 Pro eind 2019 uitgebracht. De iPhone 11 Pro is de kleinere variant van de iPhone 11 Pro Max. Desalniettemin is de Pro serie de eerste iPhone met een volledig matte achterkant en de nieuwe middernachtgroen kleuroptie. Om dit toestel het mooie design te laten behouden kan het zo zijn dat je een iPhone 11 Pro scherm reparatie nodig heeft of dat de iPhone 11 Pro achterkant vervangen moet worden. Dit kan nodig zijn doordat het toestel is gevallen en daardoor de voor- en/of achterkant kapot is. Hiervoor ben je van harte welkom bij één van onze vestigingen waardoor je snel met een smartphone die als nieuw is buiten staat.

Keuzes voor iPhone 11 Pro scherm reparatie

Wanneer je langskomt voor een iPhone 11 Pro scherm reparatie heb je een keuze uit twee scherm kwaliteiten. Doordat deze schermen van verschillende kwaliteiten zijn, zijn de prijzen ook verschillend. Wanneer je je iPhone 11 Pro Max scherm reparatie laat uitvoeren heb je de keuze uit de volgende schermen:

 • Refurbished; dit betekent in dat het touchscreen en het OLED-beeldscherm zijn gerecycled. Tijdens de iPhone 11 Pro scherm reparatie wordt er een nieuw scherm op beide onderdelen geplaatst waardoor er geen krassen of andere schade op te zien is. Hierbij wordt dezelfde originele kwaliteit behouden omdat het scherm volledig originele Apple onderdelen bevat.
 • Origineel – Gedemonteerd; deze schermen komen af van bijvoorbeeld een nieuw toestel welke binnen twee weken is teruggestuurd naar de fabrikant of een Demo toestel. De schermen zijn schade en krasvrij en dus 100% origineel van een Apple toestel gedemonteerd. Dit is de enige manier om aan originele Apple onderdelen te komen.

iPhone 11 Pro achterkant vervangen

Omdat de achterkant van de iPhone 11 Pro van glas is gemaakt kan deze net als het scherm makkelijk kapotgaan. Als dit gebeurt kan er zowel stof als water in het toestel komen. Dit is niet goed voor het toestel en de iPhone 11 Pro achterkant vervangen moet dus zo snel mogelijk worden uitgevoerd wanneer deze kapot is. Het voordeel hiervan is dat enkele functionele onderdelen van het toestel vervangen worden, zoals:

 • De achterkant inclusief frame;
 • De camera lens;
 • Knoppen inclusief bekabeling, zoals bijvoorbeeld de volumeknop;
 • Wi-Fi en GPS antennes;
 • De flitser van de camera

Hierdoor is het aan te raden om dit zo snel mogelijk te laten vervangen wanneer de achterkant defect is. Een iPhone 11 Pro achterkant vervangen duurt niet lang en is goedkoper dan een nieuwe iPhone. Wanneer de iPhone 11 Pro achterkant vervangen wordt door GSM Reparatie Centrum wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van een origineel gedemonteerde achterkant met Apple logo en CE keurmerk.

Voordelige reparaties laten uitvoeren

Het laten vervangen van onderdelen in een iPhone is vele malen voordeliger dan het kopen van een nieuw toestel. Daarnaast is het vervangen van onderdelen ook vaak sneller dan het kopen en installeren van een nieuwe iPhone. Een iPhone 11 Pro achterkant vervangen of een iPhone 11 Pro scherm reparatie is iets waar GSM Reparatie Centrum je graag mee helpt.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!