• Tot 12 maanden garantie
 • No cure no pay
 • Altijd behoud van data
 • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
 • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone 11 Pro scherm reparatie en achterkant vervangen

Wanneer je een iPhone 11 Pro scherm reparatie wilt laten uitvoeren of de iPhone 11 Pro achterkant vervangen moet worden dan ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. Samen met de iPhone Pro Max en de iPhone 11 werd de iPhone 11 Pro eind 2019 uitgebracht. De iPhone 11 Pro is de kleinere variant van de iPhone 11 Pro Max. Desalniettemin is de Pro serie de eerste iPhone met een volledig matte achterkant en de nieuwe middernachtgroen kleuroptie. Om dit toestel het mooie design te laten behouden kan het zo zijn dat je een iPhone 11 Pro scherm reparatie nodig heeft of dat de iPhone 11 Pro achterkant vervangen moet worden. Dit kan nodig zijn doordat het toestel is gevallen en daardoor de voor- en/of achterkant kapot is. Hiervoor ben je van harte welkom bij één van onze vestigingen waardoor je snel met een smartphone die als nieuw is buiten staat.

Keuzes voor iPhone 11 Pro scherm reparatie

Wanneer je langskomt voor een iPhone 11 Pro scherm reparatie heb je een keuze uit twee scherm kwaliteiten. Doordat deze schermen van verschillende kwaliteiten zijn, zijn de prijzen ook verschillend. Wanneer je je iPhone 11 Pro Max scherm reparatie laat uitvoeren heb je de keuze uit de volgende schermen:

 • Refurbished; dit betekent in dat het touchscreen en het OLED-beeldscherm zijn gerecycled. Tijdens de iPhone 11 Pro scherm reparatie wordt er een nieuw scherm op beide onderdelen geplaatst waardoor er geen krassen of andere schade op te zien is. Hierbij wordt dezelfde originele kwaliteit behouden omdat het scherm volledig originele Apple onderdelen bevat.
 • Origineel – Gedemonteerd; deze schermen komen af van bijvoorbeeld een nieuw toestel welke binnen twee weken is teruggestuurd naar de fabrikant of een Demo toestel. De schermen zijn schade en krasvrij en dus 100% origineel van een Apple toestel gedemonteerd. Dit is de enige manier om aan originele Apple onderdelen te komen.

iPhone 11 Pro achterkant vervangen

Omdat de achterkant van de iPhone 11 Pro van glas is gemaakt kan deze net als het scherm makkelijk kapotgaan. Als dit gebeurt kan er zowel stof als water in het toestel komen. Dit is niet goed voor het toestel en de iPhone 11 Pro achterkant vervangen moet dus zo snel mogelijk worden uitgevoerd wanneer deze kapot is. Het voordeel hiervan is dat enkele functionele onderdelen van het toestel vervangen worden, zoals:

 • De achterkant inclusief frame;
 • De camera, inclusief lens;
 • Knoppen inclusief bekabeling, zoals bijvoorbeeld de volumeknop;
 • Wi-Fi en GPS antennes;
 • De flitser van de camera

Hierdoor is het aan te raden om dit zo snel mogelijk te laten vervangen wanneer de achterkant defect is. Een iPhone 11 Pro achterkant vervangen duurt niet lang en is goedkoper dan een nieuwe iPhone. Wanneer de iPhone 11 Pro achterkant vervangen wordt door GSM Reparatie Centrum wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van een origineel gedemonteerde achterkant met Apple logo en CE keurmerk.

Voordelige reparaties laten uitvoeren

Het laten vervangen van onderdelen in een iPhone is vele malen voordeliger dan het kopen van een nieuw toestel. Daarnaast is het vervangen van onderdelen ook vaak sneller dan het kopen en installeren van een nieuwe iPhone. Een iPhone 11 Pro achterkant vervangen of een iPhone 11 Pro scherm reparatie is iets waar GSM Reparatie Centrum je graag mee helpt.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug