• Tot 12 maanden garantie
 • No cure no pay
 • Altijd behoud van data
 • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
 • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone 11 Pro Max scherm reparatie of achterkant vervangen

Snel en voordelig een iPhone 11 Pro Max scherm reparatie laten uitvoeren of de iPhone 11 Pro Max achterkant laten vervangen? Dan ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. De iPhone 11 Pro Max werd eind 2019 uitgebracht samen met de andere varianten van de iPhone 11. Het verschil tussen de Pro Max en de andere varianten van de iPhone 11 zit hem vooral in het formaat van het scherm en de camera. De Pro Max heeft een OLED scherm met een schermdiagonaal van 6,5 inch en een resolutie van 2688×1242. Dit is natuurlijk een prachtig scherm en het liefst wil je hier optimaal gebruik van kunnen maken. Op het moment dat er krassen of scheuren in het scherm zitten kan de gebruikservaring negatief beïnvloed worden. Gelukkig biedt GSM Reparatie Centrum op dit moment uitkomst. Je kan bij ons terecht voor een snelle en effectieve iPhone 11 Pro Max scherm reparatie of voor het vervangen van de iPhone 11 Pro Max achterkant.

Kies je iPhone 11 Pro Max reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

iPhone 11 Pro Max scherm reparatie keuzes

Voor een iPhone 11 Pro Max scherm reparatie heb je de keuze uit verschillende schermkwaliteiten. Vanzelfsprekend hanteren we bij GSM Reparatie Centrum verschillende prijzen afhankelijk van het scherm waarvoor je kiest. Voor een iPhone 11 Pro Max scherm reparatie heb je de keuze uit de volgende schermen:

 • Origineel – Gedemonteerd; dit zijn originele schermen die afkomen van een demo toestel of van een toestel welke binnen twee weken teruggestuurd is naar Apple. Dit is de enige manier om aan originele Apple onderdelen te komen. Doordat dit originele schermen betreft zijn deze schermen 100% schade- en krasvrij.
 • Refurbished: refurbished zijn schermen die hergebruikt worden. Voordat deze schermen op een nieuw toestel worden geplaatst worden deze schermen zorgvuldig opgeknapt en opgepoetst. Refurbished schermen zijn vrijwel niet te onderscheiden van originele schermen.
 • Kopie: tenslotte heeft u de keuze uit kopie-schermen. Dit zijn imitatie schermen die niet in de fabriek van Apple worden gemaakt. Deze schermen zijn goedkoper dan originele of refurbished schermen, maar het is mogelijk dat de kleurweergave van de schermen anders is of dat de batterij van de iPhone 11 Pro Max sneller leeg gaat, omdat er meer stroom nodig is om dezelfde helderheid te krijgen.

iPhone 11 Pro Max achterkant vervangen

Naast een iPhone 11 Pro Max scherm reparatie kunt u bij GSM Reparatie Centrum terecht voor het vervangen van de achterkant van de 11 Pro Max. Dit kan uitkomst bieden op het moment dat de achterkant van de telefoon scheuren of barsten vertoond. Het is belangrijk dat de achterkant zo spoedig mogelijk gerepareerd wordt, omdat er anders mogelijk stof- of waterschade kan optreden wat de functionaliteit van het toestel aan kan tasten. In de iPhone 11 Pro Max achterkant zitten de volgende belangrijke onderdelen:

 • De achterkant inclusief aluminium frame;
 • De camera, inclusief lens;
 • Knoppen inclusief bekabeling, zoals bijvoorbeeld de volumeknop;
 • Wi-Fi en GPS–antennes;
 • De flitser van de camera

Voor het vervangen van de achterkant maken wij uitsluitend gebruik van originele Apple onderdelen die voorzien zijn van een CE keurmerk.

Laat nu jouw reparatie voordelig uitvoeren bij GSM Reparatie Centrum

Op het moment dat het scherm van je iPhone 11 Pro Max gebreken vertoont kan dit enorm vervelend zijn. Je kan je telefoon namelijk niet meer gebruiken op de manier die je gewend bent. In dat geval raden wij het aan om snel en voordelig een iPhone 11 Pro Max scherm reparatie te laten uitvoeren bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn in staat om jouw telefoon binnen 25 minuten te repareren, zodat je je telefoon niet lang hoeft te missen. Maak online afspraak of kom gerust eens langs bij onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout voor een snelle een vakkundige iPhone 11 Pro Max scherm reparatie of voor het vervangen van de iPhone 11 Pro Max achterkant.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!