• Tot 12 maanden garantie
 • No cure no pay
 • Altijd behoud van data
 • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
 • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone 11 Pro Max scherm reparatie en achterkant vervangen

Op zoek naar een specialist voor een iPhone 11 Pro Max scherm reparatie of moet de iPhone 11 Pro Max achterkant vervangen worden? Dan ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. De iPhone 11 Pro Max is eind 2019 samen met de iPhone 11 en iPhone 11 Pro uitgebracht. De iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max zijn de eerste iPhones met een volledig matte achterkant. Ook werd een nieuwe kleur geïntroduceerd, namelijk middernachtgroen. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat het toestel veel is verkocht. De glazen achterkant van de iPhone 11 Pro Max zorgt er echter wel voor dat het toestel gevoeliger is voor valschade. Wanneer je de iPhone laat vallen is de kans groot dat het glas kapotgaat en je dus een iPhone 11 Pro Max scherm reparatie nodig hebt of de iPhone 11 Pro Max achterkant vervangen moet worden. Het vervangen van deze onderdelen kost niet veel en zodra je bij één van onze winkels langskomt kan je na 20 minuten buiten staan met een smartphone die zo goed als nieuw is.

iPhone 11 Pro Max scherm reparatie keuzes

Als je langskomt voor een iPhone 11 Pro Max scherm reparatie heb je een keuze uit twee verschillende kwaliteiten van het scherm. Doordat de schermen van verschillende kwaliteit zijn hanteren wij ook verschillende prijzen. Wanneer je je iPhone 11 Pro Max scherm reparatie laat uitvoeren heb je de keuze uit de volgende schermen:

 • Refurbished; dit houdt in dat het OLED-beeldscherm en touchscreen zijn gerecycled. Op beide onderdelen is een nieuw glas geplaatst, waardoor er geen krassen of andere schade op te zien is. Je behoudt hierbij dezelfde originele kwaliteit omdat het scherm volledig originele Apple onderdelen bevat. Dit is de goedkopere optie voor een iPhone 11 Pro Max scherm reparatie.
 • Origineel – Gedemonteerd; deze schermen komen van bijvoorbeeld een Demo toestel of een nieuw toestel welke binnen twee weken is teruggestuurd naar de fabrikant af. De schermen zijn schade en krasvrij en dus 100% origineel van een Apple toestel gedemonteerd. Dit is de enige manier om aan originele Apple onderdelen te komen. Deze iPhone 11 Pro Max scherm reparatie is iets duurder ten opzichte van een ‘Refurbished’ scherm.

Een iPhone 11 Pro Max achterkant vervangen

De achterkant van de iPhone 11 Pro Max is volledig gemaakt van glas. Dit betekent dat wanneer je het toestel laat vallen de kans groot is dat zowel de voor- als de achterkant van de telefoon schade oploopt. Op het moment dat er barsten in de voor- en/of de achterkant ontstaan bestaat er de mogelijkheid dat stof, maar bijvoorbeeld ook water de telefoon kan binnendringen. Vanzelfsprekend is dit niet echt goed voor het functioneren van het toestel. Op het moment dat het glas is gebroken lopen gebruikers daarnaast ook nog het gevaar om glasscherven in hun hand te krijgen tijdens het vasthouden van de telefoon. Wanneer dit het geval is raden we je meteen aan om de iPhone 11 Pro Max achterkant te vervangen. Tevens zitten er een aantal belangrijke onderdelen in de achterkant van de iPhone 11 Pro Max, zoals bijvoorbeeld:

 • De achterkant inclusief frame;
 • De camera, inclusief lens;
 • Knoppen inclusief bekabeling, zoals bijvoorbeeld de volumeknop;
 • Wi-Fi en GPS antennes;
 • De flitser van de camera

Loop dan ook niet te lang rond met een defecte achterkant, want de reparatie voor de iPhone 11 Pro Max achterkant vervangen moet zo snel mogelijk worden uitgevoerd om het gevaar te beperken. Laat jouw telefoonreparatie uitvoeren door de specialisten van GSM Reparatie Centrum. Wanneer je dit doet ben je ervan verzekerd dat jouw smartphone zo lang mogelijk meegaat. Een iPhone 11 Pro Max scherm reparatie of de iPhone 11 Pro Max achterkant vervangen is bij GSM Reparatie Centrum binnen no-time gebeurt.

Voordelige reparaties laten uitvoeren

Wanneer er iets kapotgaat aan een iPhone wordt er vaak gedacht dat een nieuwe telefoon de oplossing is. Een nieuwe iPhone is echter niet noodzakelijk, want in de meeste gevallen functioneert de iPhone weer prima na het installeren van nieuwe onderdelen. Daarnaast is het ook voordeliger dan het kopen van een nieuwe iPhone. Daarom is het een goede keuze om langs te komen bij GSM Reparatie Centrum voor een iPhone 11 Pro Max scherm reparatie en iPhone 11 Pro Max achterkant vervangen.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug