• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPad Pro 9.7 inch reparatie

Een afspraak maken voor uw iPad Pro 9.7 inch scherm reparatie

Het maken van een afspraak voor een iPad Pro 9.7 reparatie is erg gemakkelijk via onze website. U kan een gewenste datum en tijd aangeven waarop u de iPad wil laten repareren. Mocht u het scherm laten vervangen vragen wij ook om de kleur in te vullen van het glas (zwart of wit). Dit om te weten of wij de juiste kleur op voorraad hebben. Zodra u alle gegevens heeft ingevuld, krijgt u een mail met de bevestiging van de afspraak. Op de juiste dag en tijd komt u bij ons langs in de winkel u heeft aangeklikt. Het is verstandig om even aan te geven aan de baliemedewerker dat u een afspraak heeft gemaakt, dit omdat de onderdelen voor u worden gereserveerd.

Wat zijn de voordelen van GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum staat volledig achter hun producten, daarom geven wij garantie op de vervangen onderdelen en de functionaliteit daarvan. U heeft drie maanden garantie op vervangen onderdelen zoals batterijen, camera’s en oplaadpunten. Op schermen heeft u 12 maanden garantie. Een ander voordeel van GSM Reparatie Centrum, is dat wij ervaren reparateurs hebben. Zij weten als geen ander hoe belangrijk uw iPad voor u is en gaan daarom voorzichtig met uw iPad op. Daarnaast is het niet nodig om een reservekopie te maken van uw iPad, dit omdat wij geen reset gaan doen op de iPad zonder uw toestemming. De reparatie tijd is wellicht één van de grootste voordelen van GSM Reparatie Centrum. Een reparatie duurt gemiddeld 20 tot 30 minuten. U hoeft dus geen dagen of weken te wachten op uw iPad.

Neem contact met ons op

Voor vragen over de actuele voorraad, actuele prijzen of advies kan u ons bellen of mailen. Mocht u niet weten welk onderdeel het probleem gaat oplossen kan u ook contact met ons opnemen. Als u in de buurt bent, kan u natuurlijk ook langskomen in één van onze winkels.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug