• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPad Pro 12.9 inch 2018 scherm reparatie

GSM Reparatie Centrum is dé specialist op het gebied van een iPad Pro 12.9 scherm reparatie. De iPad Pro 12.9-inch 2018 heeft een frameless en dun design. Door het nieuwe Liquid Retina-display worden video’s en foto’s levensecht en kleurrijk. Vanwege de A12X Bionic-chip zijn zowel hedendaagse als creatieve uitdagingen op bijvoorbeeld Photoshop makkelijk uit te voeren. De iPad is makkelijk mee te nemen door het gewicht van slechts 631 gram. Helaas kan dit lichte gewicht er ook voor zorgen dat gebruikers de iPad sneller uit hun handen laten vallen. Dit kan er weer voor zorgen dat het scherm van de iPad beschadigd raakt, maar gelukkig biedt een iPad Pro 12.9 scherm reparatie uitkomst.

Kies je iPad Pro 12.9 inch 2018 reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

Meer informatie over de iPad Pro 12.9 inch 2018

Door het design met dunne randen is het scherm 12.9 inch gebleven, terwijl de iPad zelf kleiner is dan zijn voorganger. De iPad Pro 12.9 inch 2018 is vaak zelfs sneller dan laptops en is daardoor erg populair. Waar voorheen alle iPads een home button hadden ontgrendel je deze iPad snel en veilig door middel van je FaceID. Daarnaast heeft deze iPad Pro een USB-C aansluiting in plaats van een Lighting aansluiting. Door deze aansluiting is deze iPad gemakkelijk aan te sluiten op andere Apple apparaten.

iPad Pro 12.9 scherm reparatie

Als je de iPad Pro 12.9 inch 2018 laat vallen en er een barst in zit kan dit het gebruiksgemak verminderen. Daarnaast is het ook mogelijk dat wanneer de iPad is gevallen er strepen optreden in het beeldscherm. In sommige gevallen wordt het dan onmogelijk om op deze plekken het Touchscreen van de iPad te gebruiken. Gelukkig kunnen dit soort ongemakken snel en effectief opgelost worden door middel van een iPad Pro 12.9 scherm reparatie. Tijdens zo’n reparatie worden zowel het glas, het touchscreen en het LCD-beeldscherm vervangen. Kom langs bij GSM Reparatie Centrum voor een snelle en vakkundige reparatie.

Redenen om langs te gaan bij GSM Reparatie Centrum?

Langskomen bij GSM Reparatie Centrum voor een snelle en vakkundige iPad Pro 12.9 scherm reparatie heeft verschillende voordelen. Allereerst kom je nooit voor verrassingen te staan, omdat de totaalprijs van de scherm reparatie inclusief montage, garantie en BTW is. Daarnaast betaal je altijd de laagste prijs. Gemiddeld duurt een scherm reparatie zo’n 20 minuten en dus sta je binnen no-time weer buiten met een iPad Pro 12.9 inch 2018 die er weer zo goed als nieuw uitziet. Niet voor niets wordt GSM Reparatie Centrum dé specialist genoemd op het gebied van een iPad Pro 12.9 scherm reparatie.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!