• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPad Pro 12.9 inch 2020 scherm reparatie

Door de jarenlange ervaring van de specialisten van GSM Reparatie Centrum, weten wij als geen ander hoe wij je iPad Pro Pro 12.9 2020 scherm kunnen vervangen. Het Liquid Retina-display die diagonaal 12.9 inch groot is, is een prettige grootte om mee te werken en video’s op te bekijken. Het enige nadeel daarbij is dat het grote scherm er ook toe kan leiden dat je de iPad makkelijk laat vallen.GSM Reparatie Centrum kan een iPad Pro 12.9 inch 2020 scherm reparatie uitvoeren in ongeveer 30 minuten. Daardoor ben jij snel geholpen en kan je dus ook snel weer genieten van alle gemakken van deze tablet.

Meer informatie over de iPad Pro 12.9 inch 2020

De iPad Pro 12.9 inch 2020 is de opvolger van de iPad Pro 12.9 inch 2018. Er zijn tussen de twee iPad’s weinig verschillen. De camera van de 2020 versie is nog geavanceerder waardoor je mooiere foto’s en video’s kan maken. Ook is de iPad Pro 12.9 inch 2020 iets zwaarder dan zijn voorganger. De iPad Pro 12.9 inch 2020 wordt nog steeds ontgrendeld door middel van FaceID en wordt er gebruik gemaakt van een USB-C aansluiting.

iPad Pro 12.9 2020 scherm reparatie

Zodra je de iPad Pro 12.9 inch 2020 hebt laten vallen of er zit een barst in het scherm, kan je hier niet alleen splinters van krijgen, het kan ook het gebruiksgemak verminderen. Dit kan bijvoorbeeld wanneer er strepen in het beeldscherm komen of wanneer het touchscreen niet goed meer werkt. Tegenwoordig is er een prima mogelijkheid om deze problemen snel en effectief op te lossen door een iPad Pro 12.9 inch 2020 scherm reparatie. Hierbij wordt zowel het glas, het touchscreen als het LCD-beeldscherm vervangen. GSM Reparatie Centrum helpt je graag voor een snelle en vakkundige reparatie.

Redenen om langs te gaan bij GSM Reparatie Centrum?

Langskomen bij GSM Reparatie Centrum voor een snelle en vakkundige iPad Pro 12.9 inch 2020 scherm reparatie heeft verschillende voordelen. Allereerst kom je nooit voor verrassingen te staan, omdat de totaalprijs van de scherm reparatie inclusief montage, garantie en BTW is. Daarnaast betaal je altijd de laagste prijs. Gemiddeld duurt een scherm reparatie zo’n 20 minuten en dus sta je binnen no-time weer buiten met een iPad Pro 12.9 inch 2020 die er weer zo goed als nieuw uitziet. Niet voor niets wordt GSM Reparatie Centrum dé specialist genoemd op het gebied van een iPad Pro 12.9 scherm reparatie.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!