• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPad Pro 11 inch 2018 scherm reparatie

Voor een iPad Pro 11 inch scherm reparatie ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. De iPad Pro 11 inch 2018 is de eerste iPad waarbij je door middel van je gezicht de iPad kan ontgrendelen. Hiernaast heeft deze iPad geen home button meer. Tevens is deze iPad voorzien van een vernieuwd design met dunnere randen en een groter scherm van maar liefst 11 inch. Dit zorgt ervoor dat het scherm wat je ook daadwerkelijk kunt gebruiken een stuk groter is dan eerdere iPads die wel waren voorzien van een home button.

Kies je iPad Pro 11 inch 2018 reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

Meer informatie over de iPad Pro 11 inch 2018

De iPad Pro 11 inch 2018 beschikt over een A12X chip. Door deze chips kan deze iPad zonder moeite de meest zware programma’s draaien. De iPad Pro 11 inch 2018 heeft geen home button meer, maar deze vernieuwde iPad dient ontgrendeld te worden door middel van FaceID. Een andere verandering is dat er bij deze iPad gebruikt wordt gemaakt van een USB-C aansluiting in plaats van een Lightning aansluiting. Hierdoor is de iPad gemakkelijk te verbinden met andere apparaten van Apple.

iPad Pro 11 inch 2018 scherm reparatie 

Wanneer je bij GSM Reparatie Centrum kiest voor een iPad Pro 11 inch scherm reparatie zorgen wij ervoor dat wij zowel het glas, het touchscreen en het LCD-beeldscherm vervangen. Een barst of een streep in het scherm kan ervoor zorgen dat het beeldscherm van de iPad onbruikbaar wordt. Als de iPad strepen vertoond of geen beeld meer geeft is een nieuw scherm ook vaak de oplossing. Gelukkig kan dit snel en gemakkelijk opgelost worden door de hulp van GSM Reparatie Centrum in te schakelen op het gebied van een iPad Pro 11 inch scherm reparatie.

Waarom langsgaan bij GSM Reparatie Centrum?

Een bezoek aan GSM Reparatie Centrum met je kapotte iPad Pro 11 inch 2018 heeft meerdere voordelen. Je betaalt de laatste prijs en je staat niet voor verrassingen. De totaalprijs van de iPad Pro 11 inch scherm reparatie is inclusief montage, garantie en btw. Een reparatie duurt ongeveer 20 minuten, dus je staat altijd weer snel buiten, met een bijna nieuwe iPad Pro 11 inch 2018! Ons team van experts doet er alles aan om jouw iPad Pro zo snel mogelijk weer naar behoren te laten werken. GSM Reparatie Centrum wordt dan ook niet voor niets dé specialist op het gebied van een iPad Pro 11 inch scherm reparatie genoemd.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!