• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPad Pro 10.5 inch scherm reparatie

Voor een iPad Pro 10.5 inch scherm reparatie ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. De iPad Pro 10.5 inch is in het jaar 2017 uitgebracht. Kenmerkend voor deze iPad waren het nette design en het lichte en dunne formaat. Door dit lichte en dunne formaat is het echter mogelijk dat gebruikers de iPad sneller uit hun handen laten vallen. Als gevolg hiervan kan er schade aan het scherm optreden. Gelukkig staat in dat geval GSM Reparatie Centrum voor je klaar met een snelle en goedkope iPad 10.5 inch scherm reparatie. Hierdoor ben jij je iPad slechts enkele tientallen minuten kwijt en kan je de tablet dus zo snel mogelijk weer gebruiken.

Kies je iPad Pro 10.5 inch reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

Scherm
€ 259
Kies je kleur:

Extra informatie over de iPad Pro 10.5 inch

De iPad Pro 10.5 weegt slechts 469 gram. Daarnaast is hij 6.1 millimeter dik. Dit geeft een mooi design van de iPad. De iPad Pro 10.5 inch kan zowel gebruikt worden in het zaken leven als in je vrije tijd omdat je hem overal makkelijk mee naartoe kan nemen. De iPad Pro 10.5 inch is voorzien van een 10.5 inch Retina display met LED-backlit en Multi-Touch. De maximale beeldschermresolutie bedraagt 2224 x 1668 pixels. De pixeldichtheid van deze iPad bedraagt dan ook 264 ppi. Hiernaast is deze iPad tevens voorzien van de ‘True-Tone’ techniek wat zorgt voor een groter kleurbereik ten opzichte van de voorgangers. Als laatste biedt deze iPad 600 nits aan helderheid en is er ondersteuning aanwezig voor HDR-video’s.

Nu dat je dit weet kan je jezelf wel voorstellen hoe de functionaliteit van deze iPad op een negatieve manier beïnvloed kan worden wanneer er een barst of een kras in scherm optreedt. Wanneer dit het geval is raden wij je dan ook aan om zo snel mogelijk een iPad Pro 10.5 scherm reparatie te laten uitvoeren door de specialisten van GSM Reparatie Centrum.

iPad Pro 10.5 scherm reparatie

Als je de iPad Pro 10.5 laat vallen en er zit een grote barst in kan het zijn dat dit je zicht op het scherm belemmerd en hierdoor het gebruik van de iPad minder makkelijk maakt. Ook strepen in het beeld of gewoonweg een geheel zwart beeld zijn vanzelfsprekend niet wenselijk en dit maakt de iPad mogelijk onbruikbaar. Als dit het geval is kan je bij GSM Reparatie Centrum langskomen voor een iPad Pro 10.5 scherm reparatie. Dit kunnen wij zowel snel als vakkundig.

Waarom langsgaan bij GSM Reparatie Centrum? 

Een bezoek aan GSM Reparatie Centrum met je kapotte iPad Pro 10.5 heeft vele voordelen. Zo betaal je absoluut de laagste prijs en sta je niet voor verrassingen. De totaalprijs van de iPad Pro 10.5 scherm reparatie is inclusief montage, garantie en btw. Een reparatie duurt ongeveer 20 minuten en dus sta jij binnen no-time weer buiten met een zo goed als nieuwe iPad Pro 10.5 inch. GSM Reparatie Centrum, dé specialist op het gebied van iPad Pro 10.5 scherm reparatie.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!