• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPad Mini 5 scherm reparatie

GSM Reparatie Centrum heeft specialisten die al jarenlang telefoons en tablets repareren. Daarom weten wij als geen ander hoe we een iPad Mini 5 scherm kunnen repareren. De iPad Mini 5 heeft een 7.9 inch scherm met True Tone. Daardoor kan je in de tuin ook deze iPad gebruiken, want de witbalans in het scherm past namelijk automatisch aan het omgevingslicht aan. De iPad Mini 5 ligt makkelijk in de hand en is compact. Dat betekent helaas niet dat deze tablet niet kapot kan gaan, een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. GSM Reparatie Centrum kan een iPad Mini 5 scherm reparatie uitvoeren in ongeveer 30 minuten. Daardoor ben jij snel geholpen en kan je dus ook snel weer genieten van alle gemakken van deze tablet.

Extra informatie over de iPad Mini 5

De iPad Mini 5 is de opvolger van de iPad Mini 4. De iPad Mini 5 beschikt over een 12A bionica chip waardoor je veel sneller naar andere apps kan navigeren. Vanaf de iPad Mini 5 is het ook mogelijk om een Apple Pencil (1e generatie) te gebruiken. Hiermee kan je gemakkelijk schetsen of notities maken. Door de touch-id die de iPad heeft, kan je gemakkelijk de iPad ontgrendelen en snel gebruiken.

iPad Mini 5 scherm reparatie

Het is natuurlijk mogelijk dat je de iPad Mini 5 hebt laten vallen of dat een tas waarin de iPad zat te hard op een oppervlak terecht is gekomen. Daardoor kan het scherm barsten wat ertoe kan leiden dat er glassplinters in het scherm zitten. Hierdoor kan je jezelf open halen aan glas, wat natuurlijk niet prettig is. Ook kan je strepen in het beeldscherm hebben of zelfs helemaal geen beeld meer hebben. Hierdoor werkt de iPad Mini 5 niet meer naar behoren, wat erg zonde is. Tegenwoordig is er een prima mogelijkheid om deze problemen snel en effectief op te lossen door een iPad Mini 5 scherm reparatie. Hierbij wordt zowel het glas, het touchscreen als het LCD-beeldscherm vervangen. GSM Reparatie Centrum helpt je graag voor een snelle en vakkundige reparatie.

Redenen om langs te gaan bij GSM Reparatie Centrum?

Langskomen bij GSM Reparatie Centrum voor een snelle en vakkundige iPad Mini 5 scherm reparatie heeft verschillende voordelen. Allereerst kom je nooit voor verrassingen te staan, omdat de totaalprijs van de scherm reparatie inclusief montage, garantie en BTW is. Daarnaast betaal je altijd de laagste prijs. Gemiddeld duurt een scherm reparatie zo’n 30 minuten en dus sta je binnen no-time weer buiten met een iPad Mini 5 die er weer zo goed als nieuw uitziet. Niet voor niets wordt GSM Reparatie Centrum dé specialist genoemd op het gebied van een iPad Mini 5 scherm reparatie.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!