• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPad Mini 4 reparatie

De iPad Mini herken je als eerste aan het kleine formaat. Vanaf de iPad Mini 3 zit er een vingerscan lezer in de home button verwerkt, dit kan u herkennen aan het feit dat er geen vierkantje meer in de home button zit. De enige iPad Mini’s die dan overblijven zijn de iPad Mini 3, iPad Mini 4 en de iPad Mini 5 het verschil tussen deze twee iPad’s is zeer minimaal. Een handige truc om uw iPad Mini te kunnen specificeren is door een kijkje te nemen in de algemene instellingen. Als u op de knop voor “info” klikt, krijgt u algemene informatie over de iPad Mini te zien waaronder het model. Zodra u dit opzoekt op Google krijgt u gelijk te zien welke iPad Mini u precies heeft.

Waarom uw iPad Mini 4 repareren bij GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum heeft monteurs in dienst die al jaren telefoons en tablets repareren. Hierdoor weten zij als geen ander welk onderdeel er vervangen moet worden om uw klacht of probleem op te lossen. Een ander voordeel daarvan is dat zij uw iPad Mini 4 scherm reparatie snel kunnen uitvoeren. Meestal duurt een iPad Mini 4 reparatie ongeveer 20 minuten. Het is natuurlijk mogelijk dat het iets langer duurt omdat het wat druk is. Toch doen onze monteurs altijd hun best om het zo snel mogelijk voor u te repareren. Een ander voordeel van GSM Reparatie Centrum is dat er garantie wordt gegeven op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Op bijvoorbeeld een iPad Mini 4 glas reparatie heeft u maar liefst 12 maanden garantie.

Maak vandaag nog een afspraak

U kan snel en gemakkelijk een afspraak maken via onze website. Hier kan u een gewenste tijd en datum uitzoeken om langs te komen in een winkel dicht bij u in de buurt. Mocht u een scherm of achterkant willen laten vervangen vragen wij altijd naar de kleur die het scherm of de achterkant heeft.

Neem contact met ons op

Voor vragen over de actuele prijzen en de voorraad kan u contact opnemen met één van onze winkels. Mocht u in de buurt zijn, bent u natuurlijk van harte welkom in onze winkel. Kijk voor de openingstijden van onze reparatie winkel bij u in de buurt op onze website.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!