• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPad Mini 3 reparatie

Ten eerste kan een iPad Mini herkent worden aan het kleine formaat. De iPad Mini 3 is de eerste iPad Mini waarbij er een een vingerscan lezer in de home button zit verwerkt. Dit kan herkent worden aan het feit dat er geen vierkantje meer in de home button zit. Door je vinger op de home button te leggen, kan het scherm ontgrendeld worden. Dit is een van de handige nieuwe functies die Apple in de iPad Mini heeft verwerkt. Een handige truc om uw iPad Mini te kunnen specificeren is door een kijkje te nemen in de algemene instellingen. Als u op de knop voor “info” klikt, krijgt u algemene informatie over de iPad Mini te zien waaronder het model. Zodra u dit opzoekt op Google krijgt u gelijk te zien welke iPad Mini u precies heeft.

Extra informatie over de iPad Mini 3

De iPad Mini 3 beschikt over een Retina-display waardoor je boeken en films op een prettige manier kan bekijken. Daarnaast heeft deze tablet een krachtige A7-chip, twee camera’s, geavanceerde draadloze verzoeningen en een batterij die tot 10 uur meegaat. Door zijn kleine formaat, is de iPad Mini 3 prettig om overal mee naartoe te nemen.

iPad Mini 3 scherm reparatie

Omdat de iPad Mini 3 erg prettig in gebruik is, is het vervelend wanneer deze kapot gaat. Vooral als het scherm gebarsten is, kan je last hebben van verschillende klachten. Misschien toetst de iPad dingen vanzelf aan, werkt het touchscreen maar gedeeltelijk of kan je dingen lastiger lezen vanwege barsten. Dit verminderd het gebruiksgemak, maar gelukkig is dit snel en gemakkelijk op te lossen door een iPad Mini 3 scherm reparatie. Zowel het glas als het touchscreen wordt vervangen. Let op, zodra het scherm strepen vertoont heeft dit te maken met een LCD-beeldscherm, dit is een andere reparatie dan een scherm reparatie.

Waarom langsgaan bij GSM Reparatie Centrum?

Langskomen bij GSM Reparatie Centrum voor een snelle en vakkundige iPad Mini 3 scherm reparatie heeft verschillende voordelen. Allereerst kom je nooit voor verrassingen te staan, omdat de totaalprijs van de scherm reparatie inclusief montage, garantie en BTW is. Daarnaast betaal je altijd de laagste prijs. Gemiddeld duurt een scherm reparatie zo’n 30 minuten en dus sta je binnen no-time weer buiten met een iPad Mini 3 die er weer zo goed als nieuw uitziet. Niet voor niets wordt GSM Reparatie Centrum dé specialist genoemd op het gebied van een iPad Mini 3 scherm reparatie.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!