• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPad Air reparatie

De iPad Air die al sinds 2013 in de running is, is de iPad die de eerste grote design verandering onderging. De iPad Air is een stuk dunner (en dus ook lichter) dan zijn voorgangers, wat veel Applegebruikers doet denken aan de iPad Mini’s. Het nadeel hiervan is, is dat u hem gemakkelijker kan laten vallen omdat hij dus minder weegt.

Kosten van een iPad Air reparatie

Hierboven kan u de reparaties zien die wij voor de iPad Air uitvoeren. Mocht de klacht die u heeft er niet tussen staan, wat natuurlijk kan gebeuren, neem dan contact met ons op. Er werken bij ons monteurs die veel ervaring hebben waardoor ze een verwachting kunnen maken over welk onderdeel de klacht doet oplossen. Daarnaast kunnen zij ook kijken naar de actuele voorraad.

Voordelen van GSM Reparatie Centrum?

Er zijn tegenwoordig honderden reparatiewinkels. Bij u in de omgeving zitten er wellicht tientallen reparatie centra. Een van deze winkels uitkiezen is dan niet makkelijk, GSM Reparatie Centrum begrijpt dat en zet daarom de voordelen van ons op een rijtje.

Allereerst is de snelheid van onze reparaties wellicht het grootste voordeel. Sommige winkels hebben voor een iPad Air scherm reparatie dagen of zelfs weken nodig. Iets wat u natuurlijk niet wil en wat ook totaal onnodig is. Een iPad Air glas vervangen duurt namelijk ongeveer twintig tot dertig minuten. Natuurlijk kan het zo zijn dat het op bepaalde momenten wat drukker is dan de andere, maar in de meeste gevallen heeft u dezelfde dag uw iPad Air weer terug.

Bij GSM Reparatie Centrum werken er monteurs die veel ervaring hebben opgedaan in de loop der jaren. Zij zien wekelijks honderden toestellen en tablets waardoor zij als geen ander weten hoe ze te werk moeten gaan. Zonder deze ervaring zou de snelheid ook niet haalbaal zijn.

Als laatste krijgt u garantie op de functionaliteit van het vervangen onderdeel. Mocht u een iPad Air batterij reparatie laten uitvoeren of laad uw iPad Air niet meer op? Dan moet het oplaadpunt vervangen worden. Op deze onderdelen krijgt u drie maanden garantie. Op een iPad Air glas vervangen heeft u 12 maanden garantie.

Houdt er rekening mee dat…

Voor elke reparatie het glas van de iPad Air afgehaald moet worden. Dit komt omdat het glas gelijmd zit aan het frame en dit de laatste actie is die uitgevoerd wordt als hij geproduceerd wordt. Mocht u bijvoorbeeld langskomen voor een iPad Air home button reparatie, moeten wij het scherm ervan af halen. Meestal is dat geen probleem, maar zoals u wellicht kan begrijpen is dit niet mogelijk als het scherm al gebroken is. Mocht het scherm dus kapot zijn terwijl u dat in eerste instantie niet wil laten repareren is dit belangrijke informatie om in uw achterhoofd te houden in verband met de kosten.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!