• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPad Air 4 scherm reparatie

Ben jij op zoek naar een geschikte partij om een iPad Air 4 scherm reparatie uit te laten voeren? Dan is GSM Reparatie Centrum het juiste bedrijf om bij langs te komen. De iPad Air 4 (2020) is een nog slankere iPad dan zijn voorganger en heeft daarnaast een groter 10.9 inch scherm. De iPad Air 4 heeft een A14 Bionic processor waarmee je snel programma’s kan opstarten en snel kan wisselen tussen apps. Vanwege het feit dat de iPad Air maar 458 gram weegt en 6,1 millimeter dik is, neem je het apparaat gemakkelijk overal mee naartoe. Let er echter wel goed op dat je de iPad Air 4 niet uit je handen laat vallen, omdat schade aan het scherm in het kleinste hoekje zit.

Kies je model

Meer informatie over de iPad Air 4

De iPad Air 4 heeft een USB-C poort, waardoor je apparaten als een extra beeldscherm kan aansluiten. Door het ruime Retina scherm, kunnen films, games en creatieve projecten op een mooie manier weergeven worden waardoor ze nog beter tot hun recht komen. Je kan ook gemakkelijk schetsen en notities maken door middel van een los verkrijgbare Apple Pencil. Daarnaast kan je er voor kiezen om een keyboard aan te sluiten waardoor de iPad Air 4 in een kleine laptop veranderd die je makkelijk kan meenemen.

iPad Air 4 scherm reparatie

Wanneer de iPad Air 4 valt is er een mogelijkheid dat het scherm breekt. Daarnaast kunnen er ook strepen in het LCD-beeldscherm komen, waardoor het scherm uiteindelijk geen beeld meer zal weergeven. In alle gevallen is het aan te raden om een iPad Air 4 scherm reparatie uit te laten voeren. Barsten en strepen in het scherm zullen namelijk een nadelige invloed hebben op het gebruiksgemak van de iPad Air 4. In sommige gevallen komt het zelfs voor dat de iPad niet meer te gebruiken is door opgelopen schade, zoals door een gebarsten LCD-beeldscherm waardoor je geen beeld meer hebt. Gelukkig kan je ook in deze gevallen terecht bij de specialisten van GSM Reparatie Centrum voor een iPad Air 4 scherm reparatie.

Over GSM Reparatie Centrum

GSM Reparatie Centrum voert de iPad Air 4 scherm reparatie niet alleen snel, maar ook vakkundig uit. De totaalprijs is altijd inclusief montage, garantie en BTW. Hierdoor weten onze klanten op voorhand al waar ze aan toe zijn. Daarnaast hanteren wij een zo laag mogelijke prijs. Kom nu langs bij GSM Reparatie Centrum voor een snelle en vakkundige iPad Air 4 scherm reparatie.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!