• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPad Air 2019 scherm reparatie

Op zoek naar een geschikte partij voor de iPad Air 2019 scherm reparatie? Dan ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. De iPad Air 3 (2019) is de ultradunne opvolger van de iPad Air 2. De iPad Air 3 uit 2019 heeft een 10.5 inch display wat voldoende is om het toestel te gebruiken in je vrije tijd of zakelijke leven. Vanwege het feit dat de iPad Air maar 500 gram weegt en 6.1 millimeter dik is, neem je het apparaat gemakkelijk overal mee naartoe. Let er echter wel goed op dat je de iPad Air 2019 niet uit je handen laat vallen, omdat schade aan het scherm in het kleinste hoekje zit.

Kies je iPad Air 2019 reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

Scherm
€ 259
Kies je kleur:

Meer informatie over de iPad Air 2019

Door de A12 Bionic-chip is de iPad Air 3 (2019) een vervanger van een laptop. Door deze chip kan je zonder hapering en vertraging meerdere apps tegelijkertijd gebruiken. De iPad is makkelijk mee te nemen vanwege de dikte en gewicht van het toestel. Door de 4G ondersteuning kan je overal werken onderweg. Hierdoor ben je altijd en overal online.

iPad Air 2019 scherm reparatie

Wanneer de iPad Air valt is er een mogelijkheid dat het scherm breekt. Daarnaast kunnen er ook strepen in het LCD-beeldscherm komen, waardoor het scherm uiteindelijk geen beeld meer zal weergeven. In alle gevallen is het aan te raden om een iPad Air 2019 scherm reparatie uit te laten voeren. Barsten en strepen in het scherm zullen namelijk een nadelige invloed hebben op het gebruiksgemak van de iPad Air. In sommige gevallen komt het zelfs voor dat de iPad niet meer te gebruiken is door opgelopen schade. Gelukkig kan je ook in deze gevallen terecht bij de specialisten van GSM Reparatie Centrum voor de reparatie of het vervangen van het scherm.

Over GSM Reparatie Centrum

GSM Reparatie Centrum voert de iPad Air 2019 scherm reparatie niet alleen snel, maar ook vakkundig uit. De totaalprijs is altijd inclusief montage, garantie en BTW. Hierdoor weten onze klanten op voorhand al waar ze aan toe zijn. Daarnaast hanteren wij een zo laag mogelijke prijs. Kom nu langs bij GSM Reparatie Centrum voor een snelle en vakkundige iPad Air 2019 scherm reparatie.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!