• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPad Air 2 reparatie

Heeft jouw iPad Air 2 reparatie nodig? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je iPad Air 2 niet meer goed werkt, en voor een iPad reparatie kun je bij GSM Reparatie Centrum terecht. Het maakt niet uit wat het probleem met je iPad Air 2 is: een kapotte batterij, een gebarsten scherm of een ander mankement waardoor je hem niet meer goed kunt gebruiken. GSM Reparatie Centrum staat voor een snelle en goedkope iPad Air 2 reparatie, zodat jij je gadget korte tijd kwijt bent en hem zo snel mogelijk weer volop kunt gebruiken.

Meer informatie over de iPad 2

De iPad Air 2 komt in 2014 op de markt als opvolger van de iPad Air. Met dit nieuwste model op de markt kan de consument kiezen uit een nóg lichtere en smalle variant van de iPad. De iPad Air 2 is slechts 437 gram en weegt dus bijna niets. Verder is deze gadget uitgerust met de bekende apps en zijn er talloze mogelijkheden. Je gebruikt de iPad Air 2 zowel zakelijk als in je vrije tijd, je kunt hem overal moeiteloos mee naartoe nemen. Dankzij het formaat past de iPad Air 2 in vrijwel iedere tas.

Welke iPad Air 2 reparatie kun je laten uitvoeren?

Net als een telefoon kan ook de iPad Air 2 de nodige problemen hebben die je natuurlijk zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. Bij GSM Reparatie Centrum kun je terecht voor een groot aantal reparaties, waardoor je je iPad Air 2 zo snel mogelijk weer kunt gebruiken. Hier vind je een selectie van de reparaties die we bij GSM Reparatie Centrum uitvoeren.

iPad Air 2 reparatie: scherm vervangen

Stel, je laat je iPad Air 2 vallen en er zit een grote barst in het scherm. Het kan voorkomen dat deze barst jouw zicht belemmerd en daardoor het gebruik van de iPad Air 2. Het kan ook zo zijn dat de iPad Air 2 door de val een intern probleem heeft opgelopen. Dit kun je merken doordat het scherm niet meer goed werkt, bijvoorbeeld qua kleurweergave. Bij GSM Reparatie Centrum kun je jouw iPad Air 2 scherm vervangen, dit doen we snel en vakkundig.

iPad Air 2 reparatie: batterij vervangen

Een batterij probleem bij je iPad Air 2 is erg vervelend en kan ervoor zorgen dat je de iPad Air 2 niet meer goed kunt gebruiken. Problemen die kunnen voorkomen zijn dat de batterij niet meer goed oplaadt, of dat de weergave van de batterij niet meer klopt. Ook kan het zijn dat de accu gewoon op is na veelvuldig gebruik, en dat betekent je iPad Air 2 batterij vervangen moet worden. Dus kun je bij GSM Reparatie Centrum terecht voor je iPad Air 2 reparatie.

Een andere iPad Air 2 reparatie bij GSM Reparatie Centrum

Problemen met het scherm of de batterij zijn de meest voorkomende problemen bij een iPad Air 2, maar er zijn nog tal van andere mankementen waarvoor je langs kunt komen bij GSM Reparatie Centrum. Wanneer de homebutton kapot is, de microfoon niet meer goed werkt of de speaker ermee opgehouden is en vele andere problemen met de iPad Air 2 kun je langskomen bij GSM Reparatie Centrum.

Waarom langsgaan bij GSM Reparatie Centrum?

Een bezoek aan GSM Reparatie Centrum met je kapotte iPad Air 2 heeft enorm veel voordelen. Zo betaal je absoluut de laagste prijs en sta je niet voor verrassingen: de totaalprijs is inclusief montage, garantie en btw. De reparatie duurt maximaal 20 minuten, dus je staat altijd weer snel buiten, met een gemaakte iPad Air 2! Ons team van experts doet er alles aan om jouw iPad Air 2 zo snel mogelijk weer aan de praat te krijgen of weer helemaal op te lappen.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!