• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPad 7 scherm reparatie (10.2 inch 2019 model)

GSM Reparatie Centrum is dé partij waar jij naar op zoek bent voor een iPad 2019 10.2 inch scherm reparatie. De iPad 2019 10.2 inch heeft de mogelijkheden van een computer, maar gaat bij sommige onderdelen zelfs verder dan dat. Door het grotere, 10.2 inch Retina scherm is de iPad makkelijk in gebruik en kan je er werkelijk alle kanten mee op. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om meerdere apps tegelijkertijd te gebruiken vanwege de chip die in de iPad zit.

Meer informatie over de iPad 7 (10.2 inch 2019 model)

De iPad 2019 10.2 inch is voorzien van een Retina display-scherm en een stereosysteem. Hierdoor ogen en klinken alle video’s die je kijkt geweldig. De aanwezige A10 Fusion-chip geeft gebruikers de mogelijkheid om 4K-video’s te bewerken, zware spellen te spelen én de nieuwste Augmented Reality-apps te ervaren.

iPad 7 scherm reparatie (10.2 inch 2019 model)

Mocht het nu voorkomen dat de iPad gevallen is, waardoor er barsten in het scherm zijn opgetreden dan is het altijd mogelijk om een iPad 2019 10.2 inch scherm reparatie uit te laten voeren door GSM Reparatie Centrum. In ongeveer 20 minuten sta je buiten met een iPad die weer naar behoren werkt én er ook zo uit ziet. Ook wanneer je strepen in het LCD-beeldscherm hebt of wanneer het LCD-beeldscherm helemaal niet meer werkt kan je bij ons terecht voor een snelle en vakkundige reparatie. Bij GSM Reparatie Centrum bestaat de totaalprijs altijd uit de montage, garantie en btw. Hierdoor weet jij precies waar je aan toe bent. De iPad reparatie gebeurt dus niet alleen vakkundig en snel, maar ook duidelijk. Niet voor niets wordt GSM Reparatie Centrum dé specialist genoemd op het gebied van een iPad 2019 10.2 inch scherm reparatie.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!