• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPad 2020 10.2 inch scherm reparatie

De monteurs bij GSM Reparatie Centrum hebben jarenlange ervaring met het repareren van telefoons en tablets, waaronder ook iPad’s. Daarom weten wij als geen ander hoe wij je iPad 2020 10.2 inch scherm reparatie kunnen uitvoeren. Door het 10.2 inch scherm kun je comfortabel naar films en series kijken of belangrijke documenten schrijven. Omdat deze iPad makkelijk mee te nemen is, kan het uiteraard gebeuren dat de iPad een keer valt. Dit kan alleen de gebruiksvriendelijkheid van de iPad benadelen. Daar is GSM Reparatie Centrum om jou te helpen. Wij kunnen namelijk een iPad 2020 10.2 inch scherm reparatie in ongeveer 30 minuten uitvoeren!

Kies je model

Extra informatie over de iPad 2020 10.2 inch

De iPad 2020 10.2 inch is een diverse iPad die op meerdere manieren gebruikt kan worden. Of je de iPad nu thuis of onderweg gebruikt of voor werk, door de energiezuinige A12 Bionic chip kan de iPad lang meegaan. Vanwege die reden is het ook een ideale tablet voor werk, school of voor wat ontspanning.

iPad 8 scherm reparatie (10.2 inch 2020 model)

Of je de iPad 2020 10.2 inch hebt laten vallen of als er iets op het scherm is gevallen, kan het zo zijn dat je splinters krijgt in je vingers van het glas of dat je bepaalde delen van het scherm niet meer goed kan zien. Daarnaast kan het touchscreen beperkt werken. Dit verminderd het gebruiksgemak, maar gelukkig is dit snel en gemakkelijk op te lossen door een iPad 2020 10.2 inch scherm reparatie. Zowel het glas als het touchscreen wordt vervangen. Let op, zodra het scherm strepen vertoont heeft dit te maken met een LCD-beeldscherm, dit is een andere reparatie dan een scherm reparatie.

Waarom langsgaan bij GSM Reparatie Centrum?

Langskomen bij GSM Reparatie Centrum voor een snelle en vakkundige iPad 2020 10.2 inch scherm reparatie heeft verschillende voordelen. Allereerst kom je nooit voor verrassingen te staan, omdat de totaalprijs van de scherm reparatie inclusief montage, garantie en BTW is. Daarnaast betaal je altijd de laagste prijs. Gemiddeld duurt een scherm reparatie zo’n 30 minuten en dus sta je binnen no-time weer buiten met een iPad 2020 10.2 inch die er weer zo goed als nieuw uitziet. Niet voor niets wordt GSM Reparatie Centrum dé specialist genoemd op het gebied van een iPad 2020 10.2 scherm reparatie.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!