• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPad 2017 reparatie

Waarom GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum werkt met korte reparatietijden. De meeste iPad 2017 reparaties duren ongeveer twintig minuten tot een half uur. Onze reparateurs doen altijd hun best om uw iPad zo snel mogelijk te repareren. Onze monteurs hebben veel ervaring, door alle jaren dat zij al iPad’s repareren. Zij weten als geen ander hoe het toestel eruit ziet dus vraag gerust om wat advies. Daarnaast krijgt u bij GSM Reparatie Centrum garantie op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. U krijgt 12 maanden garantie op een iPad 2017 scherm reparatie en op de andere reparaties 3 maanden.

iPad 2017 scherm vervangen

Wellicht heeft u dit bij de reparaties van de iPad 2017 zien staan en misschien is dit wat verwarrend voor u. Bij GSM Reparatie Centrum zijn wij altijd zo transparant als mogelijk. In het begin van de iPad 2017 was het nog niet duidelijk dat scherm van de iPad Air hierop geplaats kon worden en perfect werkte. Helaas maken veel reparatie centra gebruik van het feit dat de iPad 2017 meer recent is en vragen daardoor meer voor deze reparatie. Helaas weten wij dat het scherm van de iPad Air erop geplaats wordt, wat goedkoper is. Trap er dus niet in!

Maak een afspraak

Via onze website kan u een afspraak inplannen bij een winkel van ons in de buurt. U kan zelf invullen welke dag en tijd het beste voor u uitkomt. U krijgt een bevestigingsmail en daarna is het wachten tot de betreffende datum en tijd.

Neem contact met ons op

Voor vragen over prijzen, de actuele voorraad of advies over de juiste reparatie voor uw iPad 2017 kan u altijd contact opnemen. Natuurlijk kan u ook gewoon langskomen bij een winkel bij u in de buurt.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!