• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Y7 2019 scherm reparatie

In tegenstelling tot wat er vaak gedacht wordt hoeft een Huawei Y7 2019 scherm reparatie  helemaal niet te betekenen dat jij jouw favoriete smartphone voor een lange tijd moet missen, in tegendeel. Bij GSM Reparatie Centrum zijn wij namelijk al in staat om een scherm reparatie binnen 20 minuten uit te voeren. Tijdens de reparatie spreekt het voor zich dat je kan wachten in één van onze wachtruimtes in Oosterhout, Nijmegen of Utrecht. Nadat je 20 minuten hebt gewacht kan je weer ten volste genieten van Huawei telefoon die weer naar behoren werkt en er ook zo uit ziet.

Kies je Huawei Y7 2019 reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

Waarom een snelle Huawei Y7 2019 scherm reparatie uit laten voeren?

Wanneer je tot je grote teleurstelling hebt vastgesteld dat er schade is ontstaan aan het scherm van jouw Huawei Y7 2019 is het vanzelfsprekend dat dit een directe invloed heeft op de uitstraling én de gebruiksvriendelijkheid van de telefoon. GSM Reparatie Centrum raadt dan ook iedereen af om de scherm reparatie lang uit stellen. Hoe langer je namelijk wacht met een Huawei Y7 2019 scherm reparatie hoe groter de kans op meer schade. Op een gegeven moment is het zelfs mogelijk dat de telefoon onherstelbaar wordt, waardoor je een nieuwe telefoon moet aanschaffen. Dit wil natuurlijk niemand en neem bij twijfel daarom dan ook altijd contact met ons op.

Extra informatie opvragen

Heb je behoefte aan extra informatie voordat je besluit om een reparatie uit te laten voeren door GSM Reparatie Centrum? Dan is het vanzelfsprekend altijd mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar op het volgende nummer: +31 85 06 06 487. Liever mailen? Stuur dan een e-mail naar [email protected] Door te kiezen voor een Huawei Y7 2019 scherm reparatie bij GSM Reparatie Centrum kies je voor een reparatie van kwaliteit.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!