• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Y7 2019 scherm reparatie

In tegenstelling tot wat er vaak gedacht wordt hoeft een Huawei Y7 2019 scherm reparatie  helemaal niet te betekenen dat jij jouw favoriete smartphone voor een lange tijd moet missen, in tegendeel. Bij GSM Reparatie Centrum zijn wij namelijk al in staat om een scherm reparatie binnen 20 minuten uit te voeren. Tijdens de reparatie spreekt het voor zich dat je kan wachten in één van onze wachtruimtes in Oosterhout, Nijmegen of Utrecht. Nadat je 20 minuten hebt gewacht kan je weer ten volste genieten van Huawei telefoon die weer naar behoren werkt en er ook zo uit ziet.

Kies je Huawei Y7 2019 reparatie

Deze prijzen zijn inclusief montage, 21% btw en garantie

Waarom een snelle Huawei Y7 2019 scherm reparatie uit laten voeren?

Wanneer je tot je grote teleurstelling hebt vastgesteld dat er schade is ontstaan aan het scherm van jouw Huawei Y7 2019 is het vanzelfsprekend dat dit een directe invloed heeft op de uitstraling én de gebruiksvriendelijkheid van de telefoon. GSM Reparatie Centrum raadt dan ook iedereen af om de scherm reparatie lang uit stellen. Hoe langer je namelijk wacht met een Huawei Y7 2019 scherm reparatie hoe groter de kans op meer schade. Op een gegeven moment is het zelfs mogelijk dat de telefoon onherstelbaar wordt, waardoor je een nieuwe telefoon moet aanschaffen. Dit wil natuurlijk niemand en neem bij twijfel daarom dan ook altijd contact met ons op.

Extra informatie opvragen

Heb je behoefte aan extra informatie voordat je besluit om een reparatie uit te laten voeren door GSM Reparatie Centrum? Dan is het vanzelfsprekend altijd mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar op het volgende nummer: +31 85 06 06 487. Liever mailen? Stuur dan een e-mail naar [email protected] Door te kiezen voor een Huawei Y7 2019 scherm reparatie bij GSM Reparatie Centrum kies je voor een reparatie van kwaliteit.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug