• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Y6 2019 scherm reparatie

Wanneer je nood hebt aan een Huawei Y6 2019 scherm reparatie is het vanzelfsprekend dat je graag rekening wilt houden met verschillende factoren. In de eerste instantie zal je bijvoorbeeld op zoek willen gaan naar een betrouwbare en vakkundige partner op het gebied van telefoonreparaties. Daarnaast zoek natuurlijk het liefst een voordelige partner, waarbij je tevens aanspraak kunt maken op een bepaalde garantie. In dat geval heb je met GSM Reparatie Centrum dé partner gevonden waar je naar op zoek bent. Wij bieden al onze klanten een no cure, no pay garantie en dit betekent dat wanneer wij niet in staat zijn om jouw Huawei Y6 2019 te repararen je van ons het geele reparatiebedrag terugkrijgt. Stuur je telefoon naar ons op of kom eens langs bij onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout.

Een efficiënte Huawei Y6 2019 scherm reparatie

GSM Reparatie Centrum staat bekend om het uitvoeren van scherm reparaties binnen 20 minuten. Dit is ideaal voor de mensen die hun smartphone niet lang kunnen missen, want tegenwoordig gebruiken we de smartphone dan ook vrijwel overal voor. De Huawei Y6 2019 is uitgerust met een 6,09 inch scherm met een resolutie van 4160×3120 megapixels. Het is natuurlijk vreselijk zonde als er een barst of een scheur in het scherm van dit prachtige beeld ontstaat. Gelukkig kan je in dat geval ook altijd rekenen op de diensten van GSM Reparatie Centrum. Wij voeren een Huawei Y6 2019 scherm reparatie uit voor het bedrag van € 59,-. Dit bedrag is inclusief BTW en montagekosten.

Vragen? Neem contact op met GSM Reparatie Centrum

Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan op het gebied van scherm reparaties of ben je benieuwd of wij ook jóuw defecte smartphone kunnen repararen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan je doen door te bellen naar +31 85 06 06 476 of door een e-mail te sturen naar [email protected] Laat jouw Huawei Y6 2019 scherm reparatie uitvoeren door de vakmensen van GSM Reparatie Centrum.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!