• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Y6 2019 scherm reparatie

Wanneer je nood hebt aan een Huawei Y6 2019 scherm reparatie is het vanzelfsprekend dat je graag rekening wilt houden met verschillende factoren. In de eerste instantie zal je bijvoorbeeld op zoek willen gaan naar een betrouwbare en vakkundige partner op het gebied van telefoonreparaties. Daarnaast zoek natuurlijk het liefst een voordelige partner, waarbij je tevens aanspraak kunt maken op een bepaalde garantie. In dat geval heb je met GSM Reparatie Centrum dé partner gevonden waar je naar op zoek bent. Wij bieden al onze klanten een no cure, no pay garantie en dit betekent dat wanneer wij niet in staat zijn om jouw Huawei Y6 2019 te repararen je van ons het geele reparatiebedrag terugkrijgt. Stuur je telefoon naar ons op of kom eens langs bij onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout.

Een efficiënte Huawei Y6 2019 scherm reparatie

GSM Reparatie Centrum staat bekend om het uitvoeren van scherm reparaties binnen 20 minuten. Dit is ideaal voor de mensen die hun smartphone niet lang kunnen missen, want tegenwoordig gebruiken we de smartphone dan ook vrijwel overal voor. De Huawei Y6 2019 is uitgerust met een 6,09 inch scherm met een resolutie van 4160×3120 megapixels. Het is natuurlijk vreselijk zonde als er een barst of een scheur in het scherm van dit prachtige beeld ontstaat. Gelukkig kan je in dat geval ook altijd rekenen op de diensten van GSM Reparatie Centrum. Wij voeren een Huawei Y6 2019 scherm reparatie uit voor het bedrag van € 59,-. Dit bedrag is inclusief BTW en montagekosten.

Vragen? Neem contact op met GSM Reparatie Centrum

Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan op het gebied van scherm reparaties of ben je benieuwd of wij ook jóuw defecte smartphone kunnen repararen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan je doen door te bellen naar +31 85 06 06 476 of door een e-mail te sturen naar [email protected] Laat jouw Huawei Y6 2019 scherm reparatie uitvoeren door de vakmensen van GSM Reparatie Centrum.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug