• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Y6 2018 scherm reparatie

Een Huawei Y6 2018 scherm reparatie laten uitvoeren kan er voor zorgen dat je direct weer de beschikking krijgt over de perfect uitziende 5,7-inch HD+ FullView Display. Helaas kan schade aan het scherm erg gemakkelijk optreden en meestal gebeurt dit op de momenten wanneer je dit het minste kunt gebruiken. In ieder geval willen wij je verzekeren dat je voor een scherm reparatie van jouw Huawei Y6 2018 bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres bent. Kom langs bij één van onze vestigingen of maak een afspraak via de website.

Waarom een Huawei Y6 2018 scherm reparatie uit laten voeren door GSM Reparatie Centrum

Is er op een zeker moment schade ontstaan aan het 5,7-inch scherm van jouw Huawei Y6 2018? Dan zal je deze schade zo snel mogelijk willen verhelpen. Gelukkig hebben wij goed nieuws voor je! GSM Reparatie Centrum is namelijk uitstekend in staat om jouw Huawei Y6 2018 scherm reparatie binnen een kort tijdsbestek uit te voeren. Alle reparaties die wij uitvoeren duren namelijk niet langer dan 20 minuten. Neem tijdens de reparatie plaats in één van onze wachtruimtes of haal je telefoon na 20 minuten weer op. Kies voor GSM Reparatie Centrum en wees niet bang dat je je telefoon gedurende een langere periode moet missen!

Stel je vragen aan GSM Reparatie Centrum

Wanneer je vragen hebt over jouw de scherm reparatie van jouw Huawei Y6 2018 dan is het vanzelfsprekend mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zijn zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar [email protected] of bel naar +31 85 06 06 476. Ons team staat dag in dag uit klaar om je te helpen. Laat jouw Huawei Y6 2018 scherm reparatie uitvoeren door de specialisten van GSM Reparatie Centrum.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!