• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Y6 2018 scherm reparatie

Een Huawei Y6 2018 scherm reparatie laten uitvoeren kan er voor zorgen dat je direct weer de beschikking krijgt over de perfect uitziende 5,7-inch HD+ FullView Display. Helaas kan schade aan het scherm erg gemakkelijk optreden en meestal gebeurt dit op de momenten wanneer je dit het minste kunt gebruiken. In ieder geval willen wij je verzekeren dat je voor een scherm reparatie van jouw Huawei Y6 2018 bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres bent. Kom langs bij één van onze vestigingen of maak een afspraak via de website.

Waarom een Huawei Y6 2018 scherm reparatie uit laten voeren door GSM Reparatie Centrum

Is er op een zeker moment schade ontstaan aan het 5,7-inch scherm van jouw Huawei Y6 2018? Dan zal je deze schade zo snel mogelijk willen verhelpen. Gelukkig hebben wij goed nieuws voor je! GSM Reparatie Centrum is namelijk uitstekend in staat om jouw Huawei Y6 2018 scherm reparatie binnen een kort tijdsbestek uit te voeren. Alle reparaties die wij uitvoeren duren namelijk niet langer dan 20 minuten. Neem tijdens de reparatie plaats in één van onze wachtruimtes of haal je telefoon na 20 minuten weer op. Kies voor GSM Reparatie Centrum en wees niet bang dat je je telefoon gedurende een langere periode moet missen!

Stel je vragen aan GSM Reparatie Centrum

Wanneer je vragen hebt over jouw de scherm reparatie van jouw Huawei Y6 2018 dan is het vanzelfsprekend mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zijn zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar [email protected] of bel naar +31 85 06 06 476. Ons team staat dag in dag uit klaar om je te helpen. Laat jouw Huawei Y6 2018 scherm reparatie uitvoeren door de specialisten van GSM Reparatie Centrum.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug