• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Y5 2019 scherm reparatie

Er bestaat een grote kans dat je op deze website terecht bent gekomen doordat je behoefte hebt aan een Huawei Y5 2019 scherm reparatie. Schade aan het scherm is één van de meest voorkomende vormen van schade en GSM Reparatie Centrum ziet deze schade dan ook dagelijks voorbij komen. Schade aan het scherm van jouw Huawei Y5 2019 kan op verschillende manieren ontstaan, maar vaak ontstaan er scheuren of barsten in het scherm doordat de telefoon is gevallen. Hoe de schade is ontstaan en wat de schade op dit moment is ook is, het mag duidelijk zijn dat je voor een scherm reparatie bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres bent. Kom bij ons langs in Oosterhout, Utrecht of Nijmegen of stuur je defecte telefoon gemakkelijk naar ons op.

De voordelen van een Huawei Y5 2019 scherm reparatie

Het spreekt voor zich dat niemand zit te wachten op een scherm reparatie van de Huawei Y5 2019. Vaak wordt een reparatie dan ook uitgesteld omdat men bang is de smartphone gedurende een lange periode moet missen. Niets is echter minder waar! GSM Reparatie Centrum is namelijk in staat om de scherm reparatie van jouw Huawei smartphone al binnen 20 minuten uit te voeren. Wij voeren deze reparatie uit voor een bedrag van € 59,-. Dit bedrag is inclusief BTW en montagekosten. Daarnaast bieden wij tot wel 12 maanden garantie op al onze reparaties.

Kom bij ons langs of maak een afspraak

Kan jij wel een scherm reparatie voor jouw Huawei Y5 2019 gebruiken? Dan raden wij je zeker aan om langs te komen bij GSM Reparatie Centrum. Voor vragen kan je van tevoren altijd even contact met ons opnemen. Dit kan je het beste doen door te bellen naar +31 85 06 06 487 of door een e-mail te sturen naar [email protected] De vakmensen van GSM Reparatie Centrum staan klaar om jouw Huawei Y5 2019 scherm reparatie uit te voeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug