• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Y5 2019 scherm reparatie

Er bestaat een grote kans dat je op deze website terecht bent gekomen doordat je behoefte hebt aan een Huawei Y5 2019 scherm reparatie. Schade aan het scherm is één van de meest voorkomende vormen van schade en GSM Reparatie Centrum ziet deze schade dan ook dagelijks voorbij komen. Schade aan het scherm van jouw Huawei Y5 2019 kan op verschillende manieren ontstaan, maar vaak ontstaan er scheuren of barsten in het scherm doordat de telefoon is gevallen. Hoe de schade is ontstaan en wat de schade op dit moment is ook is, het mag duidelijk zijn dat je voor een scherm reparatie bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres bent. Kom bij ons langs in Oosterhout, Utrecht of Nijmegen of stuur je defecte telefoon gemakkelijk naar ons op.

De voordelen van een Huawei Y5 2019 scherm reparatie

Het spreekt voor zich dat niemand zit te wachten op een scherm reparatie van de Huawei Y5 2019. Vaak wordt een reparatie dan ook uitgesteld omdat men bang is de smartphone gedurende een lange periode moet missen. Niets is echter minder waar! GSM Reparatie Centrum is namelijk in staat om de scherm reparatie van jouw Huawei smartphone al binnen 20 minuten uit te voeren. Wij voeren deze reparatie uit voor een bedrag van € 59,-. Dit bedrag is inclusief BTW en montagekosten. Daarnaast bieden wij tot wel 12 maanden garantie op al onze reparaties.

Kom bij ons langs of maak een afspraak

Kan jij wel een scherm reparatie voor jouw Huawei Y5 2019 gebruiken? Dan raden wij je zeker aan om langs te komen bij GSM Reparatie Centrum. Voor vragen kan je van tevoren altijd even contact met ons opnemen. Dit kan je het beste doen door te bellen naar +31 85 06 06 487 of door een e-mail te sturen naar [email protected] De vakmensen van GSM Reparatie Centrum staan klaar om jouw Huawei Y5 2019 scherm reparatie uit te voeren.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!