• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei P9 scherm reparatie en batterij vervangen

Kan jij wel een Huawei P9 scherm reparatie gebruiken, doordat je bijvoorbeeld al maandenlang met een scheur in het scherm van je telefoon rondloopt? Dan ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. Al jarenlang zijn wij de toonaangevende Nederlandse specialist op het gebied van telefoonreparaties. Hiernaast bieden wij onze klanten een no cure, no pay garantie. Dit betekent dat wanneer wij niet in staat zijn om jouw scherm reparatie uit te voeren je van ons al je geld terugkrijgt. Bij GSM Reparatie Centrum profiteer je tevens van tot wel 12 maanden garantie op alle reparaties die wij uitvoeren.

Een Huawei P9 scherm reparatie

GSM Reparatie Centrum voert telefoonreparaties uit op vier verschillende locaties, namelijk; Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Heb jij behoefte aan een Huawei P9 scherm reparatie? Dan kan vanzelfsprekend langskomen bij één van onze vestigingen. Niet in de mogelijkheid om langs te komen? Maak dan online een afspraak en stuur je telefoon naar ons op. Wij voeren een Huawei P9 scherm reparatie al uit binnen 20 minuten. Opgestuurde telefoons sturen wij binnen 48 uur terug op. Voor een scherm reparatie betaal je bij ons een bedrag van € 59,-. Dit bedrag is inclusief BTW en montage kosten.

De batterij vervangen van de Huawei P9

Helaas krijgen alle batterijen op een gegeven moment te maken met een verlies aan vermogen. Dit kan je merken doordat je telefoon minder lang meegaat of dat de telefoon plotseling uitvalt. In dat geval kan je vanzelfsprekend altijd langskomen bij GSM Reparatie Centrum. Wij vervangen de batterij van de Huawei P9 Plus voor een bedrag van € 39,-.

Meer weten over GSM Reparatie Centrum

Bij GSM Reparatie Centrum kan je er van uitgaan dat jouw Huawei P9 scherm reparatie in goede handen is. Onze specialisten zijn dag in dag uit bezig met het uitvoeren van verschillende telefoonreparaties voor verschillende typen telefoons. Geen enkele uitdaging is ons te groot en wij staan dan ook graag klaar om jouw scherm reparatie tot een goed einde te brengen. Laat jouw Huawei P9 scherm reparatie uitvoeren door de specialisten van GSM Reparatie Centrum.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug