• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei P9 scherm reparatie en batterij vervangen

Kan jij wel een Huawei P9 scherm reparatie gebruiken, doordat je bijvoorbeeld al maandenlang met een scheur in het scherm van je telefoon rondloopt? Dan ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. Al jarenlang zijn wij de toonaangevende Nederlandse specialist op het gebied van telefoonreparaties. Hiernaast bieden wij onze klanten een no cure, no pay garantie. Dit betekent dat wanneer wij niet in staat zijn om jouw scherm reparatie uit te voeren je van ons al je geld terugkrijgt. Bij GSM Reparatie Centrum profiteer je tevens van tot wel 12 maanden garantie op alle reparaties die wij uitvoeren.

Een Huawei P9 scherm reparatie

GSM Reparatie Centrum voert telefoonreparaties uit op vier verschillende locaties, namelijk; Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Heb jij behoefte aan een Huawei P9 scherm reparatie? Dan kan vanzelfsprekend langskomen bij één van onze vestigingen. Niet in de mogelijkheid om langs te komen? Maak dan online een afspraak en stuur je telefoon naar ons op. Wij voeren een Huawei P9 scherm reparatie al uit binnen 20 minuten. Opgestuurde telefoons sturen wij binnen 48 uur terug op. Voor een scherm reparatie betaal je bij ons een bedrag van € 59,-. Dit bedrag is inclusief BTW en montage kosten.

De batterij vervangen van de Huawei P9

Helaas krijgen alle batterijen op een gegeven moment te maken met een verlies aan vermogen. Dit kan je merken doordat je telefoon minder lang meegaat of dat de telefoon plotseling uitvalt. In dat geval kan je vanzelfsprekend altijd langskomen bij GSM Reparatie Centrum. Wij vervangen de batterij van de Huawei P9 Plus voor een bedrag van € 39,-.

Meer weten over GSM Reparatie Centrum

Bij GSM Reparatie Centrum kan je er van uitgaan dat jouw Huawei P9 scherm reparatie in goede handen is. Onze specialisten zijn dag in dag uit bezig met het uitvoeren van verschillende telefoonreparaties voor verschillende typen telefoons. Geen enkele uitdaging is ons te groot en wij staan dan ook graag klaar om jouw scherm reparatie tot een goed einde te brengen. Laat jouw Huawei P9 scherm reparatie uitvoeren door de specialisten van GSM Reparatie Centrum.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!