• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei P9 Plus scherm reparatie en batterij vervangen

Een Huawei P9 Plus scherm biedt uitkomst wanneer jij al een tijdje met een scheur of een barst in het scherm van jouw Huawei telefoon rondloopt. Hoe langer je met een beschadigd scherm blijft rondlopen, hoe groter de kans wordt dat deze schade verergerd. Wacht daarom nooit te lang met het repareren van jouw beschadigde telefoon en maak vandaag nog een afspraak via onze website. Liever langskomen? Ook dat is mogelijk, kom langs bij onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Wij staan dag in dag uit klaar om onze klanten te helpen.

Een Huawei P9 Plus scherm reparatie uitvoeren bij GSM Reparatie Centrum

Het scherm van de Huawei P9 Plus is gemaakt van glas. Dit ziet er natuurlijk erg mooi uit, maar helaas is een glazen scherm ook extra vatbaar voor schade. Stoot je ergens tegenaan of laat je de telefoon per ongeluk vallen? Dan is de kans groot dat er een barst of scheur in het scherm ontstaat. Gelukkig staat GSM Reparatie Centrum in dat geval altijd voor je klaar. Wij voeren al een Huawei P9 Plus scherm reparatie al uit binnen 20 minuten voor een prijs vanaf € 99,-. Wanneer je langs bent gekomen kan je tijdens de reparatie rustig plaatsnemen in onze wachtruimte óf de telefoon na 20 minuten weer ophalen. Heb je je telefoon naar ons opgestuurd? Dan sturen wij deze binnen 48 uur terug op.

Vergeet ook het vervangen van de batterij niet!

De Huawei P9 Plus beschikt over een 3.400mAh batterij. Deze batterij is geschikt om goed de dag mee door te komen. Helaas is het gebruikelijk dat de prestaties van de batterijen na verloop van tijd minder worden. Merk je dat je telefoon minder lang meegaat of plotseling uitvalt? Dan wordt het tijd om de batterij te vervangen. GSM Reparatie Centrum vervangt de batterij van de Huawei P9 Plus voor een bedrag van € 59,-.

Meer informatie opvragen?

Wil je meer informatie opvragen voordat je besluit om GSM Reparatie Centrum in te schakelen voor bijvoorbeeld jouw Huawei P9 Plus scherm reparatie? Dan kan je contact met ons opnemen door te mailen naar [email protected] Liever gelijk antwoord? Bel dan naar onze klantenservice op het nummer +31 85 06 06 476. Laat jouw Huawei P9 Plus scherm reparatie uitvoeren door de specialisten van GSM Reparatie Centrum.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!