• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei P9 Plus scherm reparatie en batterij vervangen

Een Huawei P9 Plus scherm biedt uitkomst wanneer jij al een tijdje met een scheur of een barst in het scherm van jouw Huawei telefoon rondloopt. Hoe langer je met een beschadigd scherm blijft rondlopen, hoe groter de kans wordt dat deze schade verergerd. Wacht daarom nooit te lang met het repareren van jouw beschadigde telefoon en maak vandaag nog een afspraak via onze website. Liever langskomen? Ook dat is mogelijk, kom langs bij onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Wij staan dag in dag uit klaar om onze klanten te helpen.

Een Huawei P9 Plus scherm reparatie uitvoeren bij GSM Reparatie Centrum

Het scherm van de Huawei P9 Plus is gemaakt van glas. Dit ziet er natuurlijk erg mooi uit, maar helaas is een glazen scherm ook extra vatbaar voor schade. Stoot je ergens tegenaan of laat je de telefoon per ongeluk vallen? Dan is de kans groot dat er een barst of scheur in het scherm ontstaat. Gelukkig staat GSM Reparatie Centrum in dat geval altijd voor je klaar. Wij voeren al een Huawei P9 Plus scherm reparatie al uit binnen 20 minuten voor een prijs vanaf € 99,-. Wanneer je langs bent gekomen kan je tijdens de reparatie rustig plaatsnemen in onze wachtruimte óf de telefoon na 20 minuten weer ophalen. Heb je je telefoon naar ons opgestuurd? Dan sturen wij deze binnen 48 uur terug op.

Vergeet ook het vervangen van de batterij niet!

De Huawei P9 Plus beschikt over een 3.400mAh batterij. Deze batterij is geschikt om goed de dag mee door te komen. Helaas is het gebruikelijk dat de prestaties van de batterijen na verloop van tijd minder worden. Merk je dat je telefoon minder lang meegaat of plotseling uitvalt? Dan wordt het tijd om de batterij te vervangen. GSM Reparatie Centrum vervangt de batterij van de Huawei P9 Plus voor een bedrag van € 59,-.

Meer informatie opvragen?

Wil je meer informatie opvragen voordat je besluit om GSM Reparatie Centrum in te schakelen voor bijvoorbeeld jouw Huawei P9 Plus scherm reparatie? Dan kan je contact met ons opnemen door te mailen naar [email protected] Liever gelijk antwoord? Bel dan naar onze klantenservice op het nummer +31 85 06 06 476. Laat jouw Huawei P9 Plus scherm reparatie uitvoeren door de specialisten van GSM Reparatie Centrum.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug