• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei P9 Lite scherm reparatie en batterij vervangen

Heb jij nood aan een Huawei P9 Lite scherm reparatie doordat je al een tijdje met een scheur of barst in het scherm van jouw Huawei telefoon rondloopt? Dan wordt het eens tijd dat je langskomt bij GSM Reparatie Centrum. GSM Reparatie Centrum is al jarenlang dé specialist op het gebied van telefoonreparaties. Omdat wij veel vertrouwen hebben in onze diensten bieden wij onze klanten een no cure, no pay garantie. Dit betekent dat wanneer wij niet in staat zijn om jouw defecte telefoon te repareren je van ons uiteraard je geld terug krijgt. Wel zo eerlijk vinden we zelf. Maak een afspraak via onze website óf kom langs bij een van onze vestigingen.

Een Huawei P9 Lite scherm reparatie bij GSM Reparatie Centrum

Je hebt je telefoon in je hand en op een gegeven onoplettend moment laat je de telefoon op de grond vallen. Met een zenuwachtig gevoel pak je je telefoon op en tot je grote teleurstelling is er een barst in het scherm van de telefoon verschenen. Gelukkig staat op dit soort momenten GSM Reparatie Centrum voor je klaar. Wij kunnen een Huawei P9 Lite scherm reparatie al binnen 20 minuten voor je uitvoeren en daarom hoef je je telefoon nooit lang te missen. Stuur je telefoon eenvoudig naar ons op of kom langs bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Een Huawei P9 Lite scherm reparatie voeren wij al uit voor een bedrag van € 59,-.

De Huawei P9 Lite batterij vervangen

De Huawei P9 Lite beschikt over een batterij met een vermogen van 3.000mAh. Dit type batterij is uitstekend in staat om bij intensief gebruik de dag zonder oplader door te komen. Gebruik je je telefoon minder intensief? Dan kan je zelfs tot twee dagen zonder oplader. Helaas ontkomt geen enkele batterij aan het feit dat deze op een gegeven moment vermogen verliezen. Merk je dat je telefoon minder lang meegaat of dat hij plotseling uitvalt? Dan is het tijd voor het vervangen van de batterij voor Huawei P9 Lite. Wij vervangen de batterij al voor een bedrag van € 39,-. Dit bedrag is inclusief BTW en montagekosten.

Meer informatie opvragen over GSM Reparatie Centrum

Jouw Huawei P9 Lite scherm reparatie dient in goede handen te zijn en daarom begrijpen wij het volkomen als je meer informatie wilt opvragen over de diensten van GSM Reparatie Centrum. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 85 06 06 476 of stuur een mailtje naar [email protected] GSM Reparatie Centrum, al jarenlang de specialist op het gebied van Huawei P9 Lite scherm reparatie én meer!

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug