• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei P9 Lite scherm reparatie en batterij vervangen

Heb jij nood aan een Huawei P9 Lite scherm reparatie doordat je al een tijdje met een scheur of barst in het scherm van jouw Huawei telefoon rondloopt? Dan wordt het eens tijd dat je langskomt bij GSM Reparatie Centrum. GSM Reparatie Centrum is al jarenlang dé specialist op het gebied van telefoonreparaties. Omdat wij veel vertrouwen hebben in onze diensten bieden wij onze klanten een no cure, no pay garantie. Dit betekent dat wanneer wij niet in staat zijn om jouw defecte telefoon te repareren je van ons uiteraard je geld terug krijgt. Wel zo eerlijk vinden we zelf. Maak een afspraak via onze website óf kom langs bij een van onze vestigingen.

Een Huawei P9 Lite scherm reparatie bij GSM Reparatie Centrum

Je hebt je telefoon in je hand en op een gegeven onoplettend moment laat je de telefoon op de grond vallen. Met een zenuwachtig gevoel pak je je telefoon op en tot je grote teleurstelling is er een barst in het scherm van de telefoon verschenen. Gelukkig staat op dit soort momenten GSM Reparatie Centrum voor je klaar. Wij kunnen een Huawei P9 Lite scherm reparatie al binnen 20 minuten voor je uitvoeren en daarom hoef je je telefoon nooit lang te missen. Stuur je telefoon eenvoudig naar ons op of kom langs bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Een Huawei P9 Lite scherm reparatie voeren wij al uit voor een bedrag van € 59,-.

De Huawei P9 Lite batterij vervangen

De Huawei P9 Lite beschikt over een batterij met een vermogen van 3.000mAh. Dit type batterij is uitstekend in staat om bij intensief gebruik de dag zonder oplader door te komen. Gebruik je je telefoon minder intensief? Dan kan je zelfs tot twee dagen zonder oplader. Helaas ontkomt geen enkele batterij aan het feit dat deze op een gegeven moment vermogen verliezen. Merk je dat je telefoon minder lang meegaat of dat hij plotseling uitvalt? Dan is het tijd voor het vervangen van de batterij voor Huawei P9 Lite. Wij vervangen de batterij al voor een bedrag van € 39,-. Dit bedrag is inclusief BTW en montagekosten.

Meer informatie opvragen over GSM Reparatie Centrum

Jouw Huawei P9 Lite scherm reparatie dient in goede handen te zijn en daarom begrijpen wij het volkomen als je meer informatie wilt opvragen over de diensten van GSM Reparatie Centrum. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 85 06 06 476 of stuur een mailtje naar [email protected] GSM Reparatie Centrum, al jarenlang de specialist op het gebied van Huawei P9 Lite scherm reparatie én meer!

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!