• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei P8 scherm reparatie en batterij vervangen

Een Huawei P8 scherm reparatie biedt uitkomst wanneer het scherm van jouw telefoon beschadigd is. Gebruik jij jouw telefoon zeer intensief dan is er een grote kans dat je de telefoon op een onoplettend moment een keer laat vallen óf ergens tegenaan botst. Gelukkig staat GSM Reparatie Centrum in dat geval voor je klaar. Al jarenlang zijn wij dé toonaangevende Nederlandse specialist als het aankomt op telefoonreparaties. Maak een afspraak via onze website of kom eens langs bij onze vestigingen in Oosterhout, Nijmegen óf Utrecht.

Een Huawei P8 scherm reparatie

Voor bijna iedere Nederlander met een smartphone is een beschadigd scherm van een telefoon een herkenbare situatie. Tegenwoordig gebruiken we onze smartphone zoveel dat er bijna altijd wel één onoplettend moment voorbijkomt waarbij we de telefoon uit ons handen laten glippen. Bij GSM Reparatie Centrum komen we situaties zoals deze elke dag tegen. Inmiddels zijn wij dan ook specialisten geworden in het uitvoeren van telefoonreparaties. Laat jouw Huawei P8 scherm reparatie binnen 20 minuten uitvoeren door onze specialisten. Zo kan je binnen no-time weer genieten van een telefoon die naar behoren werkt én er ook zo uitziet. Wij voeren een scherm reparatie voor de Huawei P8 al uit voor een bedrag vanaf € 59.-.

De Huawei P8 batterij vervangen

De Huawei P8 beschikt over een batterij met een vermogen van 2680mAh. Dit wil zeggen dat de batterij geen moeite heeft om de hele dag mee te gaan bij ‘normaal’ gebruik. Gebruik je de telefoon vaak en intensief, bijvoorbeeld voor het bekijken van films en series? Dan zal je de telefoon wat vaker aan de lader moeten leggen. Helaas krijgt iedere batterij op een gegeven moment te maken met een verlies aan vermogen. Merk je bijvoorbeeld dat de telefoon een stuk minder lang meegaat of dat hij plotseling uitvalt? Dan wordt het tijd om de Huawei P8 batterij te vervangen. In dat geval kan je natuurlijk altijd terecht bij GSM Reparatie Centrum. Een Huawei P8 batterij vervangen doen wij voor het bedrag van € 45,-

Contact opnemen met GSM Reparatie Centrum

Heb je behoefte aan meer informatie voordat je besluit om GSM Reparatie Centrum jouw telefoonreparatie uit te laten voeren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 85 06 06 476 of stuur een e-mail naar [email protected] Laat jouw Huawei P8 scherm reparatie en Huawei P8 batterij vervangen uitvoeren door de specialisten van GSM Reparatie Centrum.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!