• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei P8 Lite scherm reparatie en batterij vervangen

Kan jij wel een specialist gebruiken op het gebied van Huawei P8 Lite scherm reparatie? Dan kunnen wij je verzekeren dat je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres bent. Al jarenlang zijn wij dag in dag uit bezig met het uitvoeren van telefoonreparaties voor vrijwel iedere type smartphone. Kom eens langs bij onze vestigingen in Nijmegen, Oosterhout of Utrecht of maak gemakkelijk online een afspraak.

Een Huawei P8 Lite scherm reparatie

Bij GSM Reparatie Centrum zijn wij verzekerd dat wij jouw scherm reparatie van de Huawei P8 Lite tot een goed einde weten te brengen. Blijkt uiteindelijk dat wij toch niet in staat zijn om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je van ons uiteraard al je geld terug. Dit noemen wij een no cure, no pay garantie. Omdat wij al jarenlang de specialist zijn op het gebied van telefoonreparaties kunnen wij jouw Huawei P8 Lite scherm reparatie al binnen 20 minuten uitvoeren. Dit doen wij vanaf het voordelige bedrag van € 59,-. Neem plaats in één van onze wachtruimtes of haal je telefoon na 20 minuten weer bij ons op.

Een Huawei P8 Lite batterij vervangen

Naast scherm reparaties is GSM Reparatie Centrum ook gespecialiseerd in de Huawei P8 Lite batterij vervangen. Helaas krijgen alle batterijen op een gegeven moment te maken met een verlies aan vermogen. Dit zal je merken wanneer je telefoon minder lang meegaat of wanneer de telefoon plotseling uitvalt. Is dit ook bij jou het geval? Kom dan snel langs bij GSM Reparatie Centrum of maak online een afspraak. Een Huawei P8 Lite batterij vervangen doen wij voor het bedrag van € 45,-.

Meer weten over onze reparaties

Indien je op zoek bent naar meer informatie over de reparaties die wij uitvoeren is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar via het nummer +31 85 06 06 476 of via het emailadres [email protected] Kies voor kwaliteit en laat jouw Huawei P8 Lite scherm reparatie en Huawei P9 batterij vervangen uitvoeren door de specialisten van GSM Reparatie Centrum.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!