• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei P8 Lite scherm reparatie en batterij vervangen

Kan jij wel een specialist gebruiken op het gebied van Huawei P8 Lite scherm reparatie? Dan kunnen wij je verzekeren dat je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres bent. Al jarenlang zijn wij dag in dag uit bezig met het uitvoeren van telefoonreparaties voor vrijwel iedere type smartphone. Kom eens langs bij onze vestigingen in Nijmegen, Oosterhout of Utrecht of maak gemakkelijk online een afspraak.

Een Huawei P8 Lite scherm reparatie

Bij GSM Reparatie Centrum zijn wij verzekerd dat wij jouw scherm reparatie van de Huawei P8 Lite tot een goed einde weten te brengen. Blijkt uiteindelijk dat wij toch niet in staat zijn om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je van ons uiteraard al je geld terug. Dit noemen wij een no cure, no pay garantie. Omdat wij al jarenlang de specialist zijn op het gebied van telefoonreparaties kunnen wij jouw Huawei P8 Lite scherm reparatie al binnen 20 minuten uitvoeren. Dit doen wij vanaf het voordelige bedrag van € 59,-. Neem plaats in één van onze wachtruimtes of haal je telefoon na 20 minuten weer bij ons op.

Een Huawei P8 Lite batterij vervangen

Naast scherm reparaties is GSM Reparatie Centrum ook gespecialiseerd in de Huawei P8 Lite batterij vervangen. Helaas krijgen alle batterijen op een gegeven moment te maken met een verlies aan vermogen. Dit zal je merken wanneer je telefoon minder lang meegaat of wanneer de telefoon plotseling uitvalt. Is dit ook bij jou het geval? Kom dan snel langs bij GSM Reparatie Centrum of maak online een afspraak. Een Huawei P8 Lite batterij vervangen doen wij voor het bedrag van € 45,-.

Meer weten over onze reparaties

Indien je op zoek bent naar meer informatie over de reparaties die wij uitvoeren is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar via het nummer +31 85 06 06 476 of via het emailadres [email protected] Kies voor kwaliteit en laat jouw Huawei P8 Lite scherm reparatie en Huawei P9 batterij vervangen uitvoeren door de specialisten van GSM Reparatie Centrum.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug