• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei P8 Lite 2017 scherm reparatie en batterij vervangen

Niet voor niets is GSM Reparatie Centrum al jarenlang de specialist op het gebied van Huawei P8 Lite 2017 scherm reparaties. Onze specialisten hebben ervaring met het repareren van vrijwel iedere type smartphone, waaronder ook verschillende Huawei smartphones. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor het Huawei P8 Lite 2017 batterij vervangen én meer! Kom gerust eens langs bij onze vestigingen in Utrecht, Oosterhout of Nijmegen of maak gemakkelijk online een afspraak.

Een Huawei P8 Lite 2017 scherm reparatie

Heb jij je telefoon laten vallen of ben je ergens tegenaan gebotst? Dan biedt een Huawei P8 Lite 2017 scherm reparatie bij GSM Reparatie Centrum zeker uitkomst. Onze specialisten weten vrijwel iedere scherm reparatie tot een goed einde te brengen. Wij zijn zelfs zo verzekerd van onze diensten dat wij een no cure, no pay garantie aanbieden. Zijn wij om één of andere reden niet in staat om jouw scherm reparatie uit te voeren? Dan krijg je van ons het volledige reparatiebedrag terug. Tijdens de 20 minuten durende reparatie is het mogelijk om bij ons plaats te nemen in één van onze wachtruimtes of je kunt de telefoon na 20 minuten weer ophalen. Telefoons die naar ons worden opgestuurd sturen wij over het algemeen binnen 48 uur weer terug op.

Een Huawei P8 Lite 2017 batterij vervangen

Ook voor een Huawei P8 Lite 2017 batterij vervangen ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. De P8 Lite 2017 beschikt over een 3.000mAh batterij. Deze batterij is in principe in staat om zo’n 8 uur mee te gaan bij zeer intensief gebruik. Gebruik je de telefoon wat minder intensief dan is deze batterij zeker goed in staat om de dag mee door te komen zonder op te laden. Toch kan de batterij op een zeker moment vermogen gaan verliezen. Merk je bijvoorbeeld dat de telefoon minder lang meegaat en/of dat hij plotseling uitvalt? Dan wordt het tijd om langs te komen bij GSM Reparatie Centrum en de Huawei P8 Lite 2017 batterij te vervangen.

Kom langs of neem contact met ons op

Als je meer wilt weten over GSM Reparatie Centrum is het altijd mogelijk om langs te komen bij één van onze vestigingen. Daarnaast is het ook natuurlijk mogelijk om contact met ons op te nemen via de telefoon of e-mail. Bel naar +31 85 06 06 476 of stuur een e-mail naar [email protected] GSM Reparatie Centrum, al jarenlang dé specialist op het gebied van Huawei P8 Lite 2017 scherm reparatie.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug