• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei P8 Lite 2017 scherm reparatie en batterij vervangen

Niet voor niets is GSM Reparatie Centrum al jarenlang de specialist op het gebied van Huawei P8 Lite 2017 scherm reparaties. Onze specialisten hebben ervaring met het repareren van vrijwel iedere type smartphone, waaronder ook verschillende Huawei smartphones. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor het Huawei P8 Lite 2017 batterij vervangen én meer! Kom gerust eens langs bij onze vestigingen in Utrecht, Oosterhout of Nijmegen of maak gemakkelijk online een afspraak.

Een Huawei P8 Lite 2017 scherm reparatie

Heb jij je telefoon laten vallen of ben je ergens tegenaan gebotst? Dan biedt een Huawei P8 Lite 2017 scherm reparatie bij GSM Reparatie Centrum zeker uitkomst. Onze specialisten weten vrijwel iedere scherm reparatie tot een goed einde te brengen. Wij zijn zelfs zo verzekerd van onze diensten dat wij een no cure, no pay garantie aanbieden. Zijn wij om één of andere reden niet in staat om jouw scherm reparatie uit te voeren? Dan krijg je van ons het volledige reparatiebedrag terug. Tijdens de 20 minuten durende reparatie is het mogelijk om bij ons plaats te nemen in één van onze wachtruimtes of je kunt de telefoon na 20 minuten weer ophalen. Telefoons die naar ons worden opgestuurd sturen wij over het algemeen binnen 48 uur weer terug op.

Een Huawei P8 Lite 2017 batterij vervangen

Ook voor een Huawei P8 Lite 2017 batterij vervangen ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. De P8 Lite 2017 beschikt over een 3.000mAh batterij. Deze batterij is in principe in staat om zo’n 8 uur mee te gaan bij zeer intensief gebruik. Gebruik je de telefoon wat minder intensief dan is deze batterij zeker goed in staat om de dag mee door te komen zonder op te laden. Toch kan de batterij op een zeker moment vermogen gaan verliezen. Merk je bijvoorbeeld dat de telefoon minder lang meegaat en/of dat hij plotseling uitvalt? Dan wordt het tijd om langs te komen bij GSM Reparatie Centrum en de Huawei P8 Lite 2017 batterij te vervangen.

Kom langs of neem contact met ons op

Als je meer wilt weten over GSM Reparatie Centrum is het altijd mogelijk om langs te komen bij één van onze vestigingen. Daarnaast is het ook natuurlijk mogelijk om contact met ons op te nemen via de telefoon of e-mail. Bel naar +31 85 06 06 476 of stuur een e-mail naar [email protected] GSM Reparatie Centrum, al jarenlang dé specialist op het gebied van Huawei P8 Lite 2017 scherm reparatie.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!