• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei P30 Pro scherm reparatie en batterij vervangen

GSM Reparatie Centrum is al jarenlang de specialist op het gebied van verschillende telefoonreparaties, waaronder de Huawei P30 Pro scherm reparatie. Wanneer je je telefoonreparatie laat uitvoeren bij GSM Reparatie Centrum ben je altijd verzekerd van het behouden van je data en daarnaast bieden wij tevens een no cure, no pay garantie. Dit betekent dat wanneer wij niet in staat zijn om jouw defecte Huawei telefoon te repareren je uiteraard niets hoeft te betalen. Maak eenvoudig een afspraak via onze website of kom eens langs bij een van onze vestigingen in Oosterhout, Nijmegen of Utrecht.

Waarom kiezen voor een scherm reparatie Huawei P30 Pro bij GSM Reparatie Centrum

Wanneer je kiest voor GSM Reparatie Centrum kies je voor een vakkundige én voordelige specialist op het gebied van scherm reparaties. De Huawei P30 Pro is voorzien van een 6,47 inch OLED-scherm dat bijna de volledige voorkant in beslag neemt. Zo’n groot scherm is natuurlijk ideaal voor het bekijken van series of films en nog veel meer. Een nadeel van het grote scherm is dat dit scherm extra vatbaar is voor schade. Laat je de telefoon vallen of stoot je per ongeluk ergens tegenaan dan heb je meer kans op een barst of een scheur in het scherm. Beschadigingen zoals deze kunnen de gebruikerservaring zeer negatief beïnvloeden of kunnen er zelfs voor zorgen dat de telefoon onbruikbaar wordt. Dit wil natuurlijk niemand en in dat geval staat GSM Reparatie Centrum klaar om een Huawei P30 Pro scherm reparatie voor je uit te voeren. Wij voeren deze reparatie al uit voor € 349,-.

Huawei P30 Pro batterij vervangen

De Huawei P30 Pro beschikt over een 4200 mAh batterij. Deze batterij is uitstekend in staat om langdurig mee te gaan en laad daarnaast snel op. Helaas krijgen alle batterijen op den duur te maken met een verlies aan vermogen. Dit zal je gaan merken wanneer de telefoon minder lang meegaat, plotseling uitvalt of minder goed oplaadt. GSM Reparatie Centrum kan de Huawei P30 batterij vervangen voor € 59,-.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!