• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei P30 Pro scherm reparatie en batterij vervangen

GSM Reparatie Centrum is al jarenlang de specialist op het gebied van verschillende telefoonreparaties, waaronder de Huawei P30 Pro scherm reparatie. Wanneer je je telefoonreparatie laat uitvoeren bij GSM Reparatie Centrum ben je altijd verzekerd van het behouden van je data en daarnaast bieden wij tevens een no cure, no pay garantie. Dit betekent dat wanneer wij niet in staat zijn om jouw defecte Huawei telefoon te repareren je uiteraard niets hoeft te betalen. Maak eenvoudig een afspraak via onze website of kom eens langs bij een van onze vestigingen in Oosterhout, Nijmegen of Utrecht.

Waarom kiezen voor een scherm reparatie Huawei P30 Pro bij GSM Reparatie Centrum

Wanneer je kiest voor GSM Reparatie Centrum kies je voor een vakkundige én voordelige specialist op het gebied van scherm reparaties. De Huawei P30 Pro is voorzien van een 6,47 inch OLED-scherm dat bijna de volledige voorkant in beslag neemt. Zo’n groot scherm is natuurlijk ideaal voor het bekijken van series of films en nog veel meer. Een nadeel van het grote scherm is dat dit scherm extra vatbaar is voor schade. Laat je de telefoon vallen of stoot je per ongeluk ergens tegenaan dan heb je meer kans op een barst of een scheur in het scherm. Beschadigingen zoals deze kunnen de gebruikerservaring zeer negatief beïnvloeden of kunnen er zelfs voor zorgen dat de telefoon onbruikbaar wordt. Dit wil natuurlijk niemand en in dat geval staat GSM Reparatie Centrum klaar om een Huawei P30 Pro scherm reparatie voor je uit te voeren. Wij voeren deze reparatie al uit voor € 349,-.

Huawei P30 Pro batterij vervangen

De Huawei P30 Pro beschikt over een 4200 mAh batterij. Deze batterij is uitstekend in staat om langdurig mee te gaan en laad daarnaast snel op. Helaas krijgen alle batterijen op den duur te maken met een verlies aan vermogen. Dit zal je gaan merken wanneer de telefoon minder lang meegaat, plotseling uitvalt of minder goed oplaadt. GSM Reparatie Centrum kan de Huawei P30 batterij vervangen voor € 59,-.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug