• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei P30 Lite scherm reparatie

Laat jouw P30 Lite scherm reparatie altijd uitvoeren door de specialisten van GSM Reparatie Centrum. Al meer dan 8 jaar lang zijn wij de toonaangevende specialist op het gebied van telefoonreparaties. Wanneer je een reparatie bij ons laat uitvoeren behoud je altijd de data van de telefoon. Daarnaast kan je bij ons profiteren van no cure, no pay garantie. Dit houdt in dat wanneer wij niet in staat zijn om jouw defecte telefoon te repareren je van ons uiteraard je geld terugkrijgt. Kom gerust een langs bij onze vestigingen in Nijmegen, Oosterhout of Utrecht óf stuur je telefoon naar ons op. In 95% van de gevallen sturen wij je gerepareerde telefoon binnen 48 uur weer terug op.

Huawei P30 Lite scherm reparatie bij GSM Reparatie Centrum

Omdat GSM Reparatie Centrum al jarenlang specialist is in het uitvoeren van telefoonreparaties kunnen wij iedere telefoonreparatie binnen 20 minuten voor je uitvoeren. Wij voeren deze reparatie al voor je uit voor het bedrag van € 79,-. Tijdens de scherm reparatie kun je plaatsnemen in één van onze wachtruimtes of je kunt gewoonweg je telefoon na 20 minuten weer ophalen. Na de scherm reparatie loop je weer naar buiten met een telefoon die volledig naar behoren werkt én er weer zo goed als nieuw uitziet. Geniet dus weer van je telefoon zoals het hoort!

Informatie opvragen over GSM Reparatie Centrum

Jouw Huawei P30 Lite scherm reparatie dient in goede handen te zijn en daarom begrijpen wij het ook volkomen als je meer informatie wilt opvragen over deze reparatie. Neem gemakkelijk contact met ons door te mailen naar [email protected] Liever gelijk antwoord? Bel dan naar onze klantenservice op het nummer: +31 85 06 06 476. Kies voor reparaties van kwaliteit en laat daarom jouw Huawei P30 Lite scherm reparatie uitvoeren door de specialisten van GSM Reparatie Centrum.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!