• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei P20 scherm reparatie en batterij vervangen

Het laten uitvoeren van Huawei P20 scherm reparatie zorgt er voor dat je terug ten volle kan genieten van al het moois dat deze geweldige smartphone voor jou in petto heeft. Een barst in het scherm van je smartphone is in de praktijk sneller gebeurd dan je denkt. Ze kan dan ook niet alleen het gevolg zijn van het laten vallen van je Huawei P20, daarnaast is het eveneens mogelijk dat de schade ontstaat door bijvoorbeeld ergens tegenaan te lopen of te stoten. In ieder geval is het vervelend wanneer er zich een barst heeft gevormd in het scherm van je favoriete smartphone. Omwille van deze reden is het altijd de moeite waard om zo snel mogelijk een Huawei P20 scherm reparatie uit te laten voeren. Ben je dat ook van plan? Dan ben je daarvoor hier bij het GSM Reparatie Centrum alvast aan het juiste adres!

De meest efficiënte Huawei P20 scherm reparatie

Het is niet meer dan begrijpelijk dat mensen hun smartphone vandaag de dag niet lang meer kunnen missen. We gebruiken ze dan ook bij het uitvoeren van de meest uiteenlopende taken, zowel op privé als op zakelijk vlak. Dit is ongetwijfeld ook één van de belangrijkste redenen waarom mensen het laten uitvoeren van een Huawei P20 scherm reparatie wel eens op de lange baan durven te schuiven. Ze vrezen namelijk dat ze voor een bepaalde periode afscheid zullen moeten nemen van hun toestel. Dat is absoluut niet correct. Bij het GSM Reparatie Centrum zorgen wij er namelijk voor dat Huawei P20 scherm reparatie binnen gemiddeld zo’n 20 minuten kan worden uitgevoerd. Je kan dus gewoon wachten tot je toestel is hersteld!

Geniet terug ten volle van het 5,8 inch Full HD scherm!

De Huawei P20 smartphone is uitgerust met een 5,8 inch Full HD scherm. Dit scherm zorgt er voor dat het een waar plezier is om films en series op je smartphone te bekijken. Wanneer er zich een barst in het scherm heeft gevormd is het echter zo dat dit kijkplezier al snel heel wat minder wordt. Wil jij terug ten volle kunnen genieten van de schermkwaliteit van jouw Huawei P20? In dat geval mag het dan ook duidelijk zijn dat het zo snel mogelijk laten uitvoeren van een Huawei P20 scherm reparatie een absolute aanrader is.

Vergeet ook je Huawei P20 batterij vervangen niet!

Het spreekt voor zich dat niet alleen het beeldscherm van je Huawei P20 de nodige aandacht vereist. Een eveneens bijzonder belangrijk onderdeel van je smartphone is namelijk de batterij die er in terug te vinden is. Na verloop van tijd is het mogelijk dat de batterijduur van je smartphone er aanzienlijk op achteruit gaat. Dat is vervelend, want hierdoor kan het voorkomen dat je niet langer aan één enkele laadbeurt per dag voldoende hebt. Gelukkig is je Huawei P20 batterij vervangen in dat geval een efficiënte oplossing. Door de batterij te vervangen kan je namelijk in een handomdraai terug genieten van de betrouwbaarheid die je toestel reeds vanaf het begin aan de dag heeft weten te leggen. Ook voor je Huawei P20 batterij vervangen ben je bij het GSM Reparatie Centrum uiteraard aan het juiste adres!

12 maanden garantie op je reparatie

Bij het GSM Reparatie Centrum stellen we altijd een uitstekende klanttevredenheid in het vooruitzicht. We zijn dan ook honderd procent overtuigd van de kwaliteit die we aan onze klanten kunnen aanbieden. Dit blijkt eveneens uit het feit dat we 12 maanden garantie aanbieden op alle herstellingen die door ons worden uitgevoerd. Op deze manier kan je er pas echt zeker van zijn dat je smartphone het terug helemaal naar behoren zal doen. Wil jij ook graag aan den lijve ondervinden op welke bijzondere voordelen je bij ons allemaal kan rekenen? Aarzel dan niet langer en laat nu bijvoorbeeld jouw Huawei P20 scherm reparatie uitvoeren door het GSM Reparatie Centrum!

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!