• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei P20 Pro scherm reparatie en batterij vervangen

GSM Reparatie Centrum is dé specialist waar jij naar op zoek bent als het gaat om Huawei P20 Pro scherm reparatie. Al jarenlang zijn wij dag in dag uit bezig met het repareren van allerlei soorten smartphones. Onze experts weten dan ook precies hoe ze met de reparatie van jouw defecte Huawei telefoon aan slag moeten gaan. Wist je dat bij GSM Reparatie Centrum kunt profiteren van een garantietermijn tot wel 12 maanden op jouw scherm reparatie? Neem vandaag nog contact met ons op of kom langs bij één van onze vestigingen.

Laat je Huawei P20 Pro scherm reparatie uitvoeren door GSM Reparatie Centrum

Wanneer je kiest voor GSM Reparatie Centrum kan je ervan uitgaan dat jouw reparatie in goede handen is. Loop jij al een lange tijd rond met een barst of een scheur in het scherm van jouw Huawei P20 Pro en heb je de reparatie tot op heden uitgesteld omdat je bang bent de telefoon voor een lange tijd te moeten missen. Dan hebben we goed nieuws voor je! Bij GSM Reparatie Centrum kunnen wij jouw Huawei P20 Pro scherm reparatie namelijk al binnen 20 minuten voor je uitvoeren. Tijdens de reparatie kan je even rustig plaats nemen in één van onze wachtruimtes of je kunt de telefoon na 20 minuten weer ophalen. Voor een Huawei P20 Pro scherm reparatie betaal je bij ons een bedrag van € 329,-. Dit bedrag is inclusief BTW en montagekosten.

Vergeet ook je Huawei P20 batterij vervangen niet

De Huawei P20 Pro heeft een batterij van 4.000 mAh. Deze batterij staat bekend om de lange accuduur en kan bij gematigd gebruik zelfs twee dagen meegaan. Net zoals andere Huawei telefoons beschikt de P20 over een zogenoemde snellaadtechnologie. Huawei zelf noemt deze techniek ‘SuperCharge’en dit is een prachtige techniek die zich al meer dan eens bewezen heeft. Maar helaas zijn ook de batterijen van Huawei telefoons onderhevig aan het verlies van vermogen, waardoor deze op een gegeven moment vervangen moeten worden. Gelukkig staat ook in dat geval GSM Reparatie Centrum voor je klaar. Wij vervangen de batterij van jouw Huawei P20 al voor een bedrag van € 59,-.

Neem contact met ons op

Neem contact op met GSM Reparatie Centrum door te bellen naar +31 85 06 06 476 of stuur een mailtje naar [email protected] Kies voor een vakkundige en voordelige partner en laat jouw Huawei P20 scherm reparatie uitvoeren door de specialisten van GSM Reparatie Centrum.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug