• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei P20 Pro scherm reparatie en batterij vervangen

GSM Reparatie Centrum is dé specialist waar jij naar op zoek bent als het gaat om Huawei P20 Pro scherm reparatie. Al jarenlang zijn wij dag in dag uit bezig met het repareren van allerlei soorten smartphones. Onze experts weten dan ook precies hoe ze met de reparatie van jouw defecte Huawei telefoon aan slag moeten gaan. Wist je dat bij GSM Reparatie Centrum kunt profiteren van een garantietermijn tot wel 12 maanden op jouw scherm reparatie? Neem vandaag nog contact met ons op of kom langs bij één van onze vestigingen.

Laat je Huawei P20 Pro scherm reparatie uitvoeren door GSM Reparatie Centrum

Wanneer je kiest voor GSM Reparatie Centrum kan je ervan uitgaan dat jouw reparatie in goede handen is. Loop jij al een lange tijd rond met een barst of een scheur in het scherm van jouw Huawei P20 Pro en heb je de reparatie tot op heden uitgesteld omdat je bang bent de telefoon voor een lange tijd te moeten missen. Dan hebben we goed nieuws voor je! Bij GSM Reparatie Centrum kunnen wij jouw Huawei P20 Pro scherm reparatie namelijk al binnen 20 minuten voor je uitvoeren. Tijdens de reparatie kan je even rustig plaats nemen in één van onze wachtruimtes of je kunt de telefoon na 20 minuten weer ophalen. Voor een Huawei P20 Pro scherm reparatie betaal je bij ons een bedrag van € 329,-. Dit bedrag is inclusief BTW en montagekosten.

Vergeet ook je Huawei P20 batterij vervangen niet

De Huawei P20 Pro heeft een batterij van 4.000 mAh. Deze batterij staat bekend om de lange accuduur en kan bij gematigd gebruik zelfs twee dagen meegaan. Net zoals andere Huawei telefoons beschikt de P20 over een zogenoemde snellaadtechnologie. Huawei zelf noemt deze techniek ‘SuperCharge’en dit is een prachtige techniek die zich al meer dan eens bewezen heeft. Maar helaas zijn ook de batterijen van Huawei telefoons onderhevig aan het verlies van vermogen, waardoor deze op een gegeven moment vervangen moeten worden. Gelukkig staat ook in dat geval GSM Reparatie Centrum voor je klaar. Wij vervangen de batterij van jouw Huawei P20 al voor een bedrag van € 59,-.

Neem contact met ons op

Neem contact op met GSM Reparatie Centrum door te bellen naar +31 85 06 06 476 of stuur een mailtje naar [email protected] Kies voor een vakkundige en voordelige partner en laat jouw Huawei P20 scherm reparatie uitvoeren door de specialisten van GSM Reparatie Centrum.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!