• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei P20 Lite scherm reparatie en batterij vervangen

Wanneer je ten volle wil kunnen genieten van de mogelijkheden die je smartphone te bieden heeft is het laten uitvoeren van een Huawei P20 Lite scherm reparatie bij schade altijd de beste keuze. Op het ogenblik dat er sprake is van schade aan het beeldscherm van je Huawei P20 Lite kan dat namelijk het gebruikscomfort aanzienlijk beïnvloeden. Bovendien bestaat het risico dat de schade nog groter wordt met alle gevolgen van dien. Is er ook schade aan het beeldscherm van je Huawei P20 Lite opgetreden en wil je die schade niet alleen op een efficiënte, maar bovendien ook op een betaalbare manier laten herstellen? Dan ben je daarvoorhier bij het GSM Reparatie Centrum zonder meer aan het juiste adres!

Een snelle Huawei P20 Lite scherm reparatie gegarandeerd

Eén van de belangrijkste redenen waarom mensen er vaak voor kiezen om hun Huawei P20 Lite scherm reparatie zo lang uit te stellen is terug te vinden in het feit dat ze vrezen hun toestel lang kwijt te zullen zijn. Dat is echter helemaal nergens voor nodig. Bij het GSM Reparatie Centrum begrijpen we dat het tegenwoordig erg lastig is om zonder smartphone door het leven te gaan. Omwille van deze reden zorgen wij ervoor dat je na ongeveer 20 minuten terug kan beschikken over jouw toestel. De reparatie kan bovendien plaatsvinden wanneer jij dat wenst waardoor de overlast zo beperkt mogelijk kan worden gehouden.

Geniet terug ten volle van jouw smartphone!

De Huawei P20 Lite is het eerste toestel binnen de Lite-reeks van Huawei welke aan de achterzijde is uitgerust met een dubbele camera. Allebei deze camera’s beschikken over zomaar even 16 megapixels waardoor je er haarscherpe foto’s mee kan maken. Wanneer je, je foto’s na het nemen wil bekijken kan schade aan het beeldscherm zeer hinderlijk zijn. Ook omwille van deze reden is het snel laten uitvoeren van een Huawei P20 Lite scherm reparatie bij schade altijd een absolute aanrader.

Wanneer moet je, je Huawei P20 Lite batterij vervangen?

De Huawei P20 Lite beschikt over een 3000 mAh lithium-polymeer batterij. Deze batterijen staan er om bekend een zeer goede batterijprestatie te realiseren. Dit gezegd zijnde is het niet meer dan normaal dat de batterijduur na verloop van tijd afneemt. Omwille van deze reden wordt tijdig je Huawei P20 Lite batterij vervangen sterk aangeraden. Verschillende situaties kunnen duidelijk maken dat het de hoogste tijd is om je batterij te laten vervangen, namelijk:

  • Wanneer je de dag niet meer door komt met een enkele batterijlading;
  • Wanneer je toestel uitvalt nog voordat de batterij volledig leeg is;

Ook voor je Huawei P20 Lite batterij vervangen ben je bij het GSM Reparatie Centrum uiteraard aan het juiste adres. Op deze manier zorgen we er voor dat je terug onbezorgd en ten volle kan genieten van alle functies die jouw Huawei P20 Lite voor jou in petto heeft.

Ervaar zelf de voordelen van het GSM Reparatie Centrum!

Of je nu geconfronteerd bent met schade aan het beeldscherm van je Huawei P20 Lite of de batterij van je toestel aan vervanging toe is, in beide gevallen mag het duidelijk zijn dat wij van het GSM Reparatie Centrum jou perfect van dienst kunnen zijn. In geen tijd en tegen een scherpe prijs kan je namelijk terug ten volle genieten van jouw favoriete smartphone. Wist je bovendien dat je bij ons ook steeds beschikt over een garantie van 12 maanden op de uitgevoerde reparatie? Op die manier kan je pas echt op beide oren slapen! Hoe dan ook mag het duidelijk zijn, je hoeft absoluut niet verder meer te zoeken naar een geschikte partij om jouw Huawei P20 Lite scherm reparatie uit te voeren, in tegendeel!

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!