• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei P20 Lite 2019 scherm reparatie

Kan jij wel een vakkundige en voordelige partner gebruiken op het gebied van Huawei P20 Lite 2019 scherm reparatie? Dan kunnen wij je verzekeren dat je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres bent. Al meer dan 8 jaar lang zijn wij dé toonaangevende specialist in het uitvoeren van reparaties voor jouw smartphone. Wij kunnen onze klanten de de volgende zekerheden bieden:

  • Altijd behoud van data
  • No cure, no pay garantie
  • Kom langs of maak eenvoudig een afspraak
  • Reparaties uitgevoerd binnen 20 minuten

Kom vandaag nog bij ons langs in Oosterhout, Utrecht of Nijmegen of maak online een afspraak. Bij GSM Reparatie Centrum is het tevens mogelijk om je defecte Huawei telefoon naar ons op te sturen. In de meeste gevallen sturen wij de opgestuurde telefoons binnen 48 uur terug.

Laat jouw Huawei P20 Lite 2019 scherm reparatie uitvoeren door GSM Reparatie Centrum

GSM Reparatie Centrum raadt mensen die met een defecte smartphone rondlopen aan om deze zo snel mogelijk te laten repareren. Wanneer je dit niet doet loop je namelijk het risico op extra schade aan het scherm van je telefoon. Is er namelijk eenmaal schade aan het scherm van je telefoon dan kan deze schade bij de geringste aanraking verergeren. Stop daarom met wachten en maak vandaag nog een afspraak. Wij kunnen een Huawei P20 Lite 2019 scherm reparatie al uitvoeren voor € 79,-.

Kom langs of neem contact met ons op

Wanneer je voor GSM Reparatie Centrum kiest, kies je voor een vakkundige en voordelige partner op het gebied van telefoonreparaties. Naast dat wij alle telefoonreparaties binnen 20 minuten voor je uit kunnen voeren bieden wij ook nog eens tot wel 12 maanden garantie op onze scherm reparaties. Profiteer van de voordelen die GSM Reparatie Centrum te bieden heeft en laat jouw Huawei P20 Lite 2019 scherm reparatie uitvoeren door de specialisten van GSM Reparatie Centrum.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!