• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei P10 scherm reparatie en batterij vervangen

Wanneer het beeldscherm van je Huawei P10 smartphone schade heeft opgelopen is het laten uitvoeren van een Huawei P10 scherm reparatie altijd een goed idee. Toch gebeurt het in de praktijk nog steeds bijzonder vaak dat mensen er voor kiezen om dit uit te stellen. Dit niet alleen omwille van het feit dat men hoge kosten verwacht, maar ook omdat men vreest hun toestel gedurende een niet onaanzienlijke periode kwijt te zullen zijn. We kunnen je echter meteen geruststellen. Indien je er voor kiest om het herstellen van je Huawei P10 scherm aan het GSM Reparatie Centrum uit te besteden zal je namelijk kunnen vaststellen dat deze niet alleen erg snel, maar ook op een financieel zeer interessante manier kan gebeuren.

Waarom kiezen voor Huawei P10 scherm reparatie?

Wanneer er een barst opduikt in het scherm van je Huawei P10 smartphone is dat best even schrikken. Afhankelijk van de plaats waar de barst verschijnt kan deze namelijk het gebruikscomfort van je toestel aanzienlijk en op zeer negatieve wijze beïnvloeden. In tegenstelling tot wat veel mensen op het eerste zicht vermoeden is het absoluut niet zo dat een barst in het scherm er voor zorgt dat je genoodzaakt bent om te investeren in een nieuwe smartphone, in tegendeel. Wel is het zo dat je er goed aan doet om de schade zo snel mogelijk te laten herstellen. Doe je dat niet? Dan kan ze erger worden waardoor het gebruik van je smartphone aanzienlijk wordt bemoeilijkt of zo mogelijk zelfs compleet onmogelijk wordt.

De Huawei P10 scherm reparatie die wordt aangeboden door het GSM Reparatie Centrum is omwille van verschillende redenen interessant te noemen. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat je gewoon kan wachten tot de herstelling is uitgevoerd. Deze neemt immers slechts zo’n 20 minuten tijd in beslag. Dit betekent meteen ook dat de overlast voor jou te allen tijde zo beperkt mogelijk kan worden gehouden. Daar komt ook nog eens bij dat Huawei P10 scherm reparatie bij ons altijd op de financieel interessantste manier kan worden uitgevoerd. Zo sla je twee vliegen in één klap!

Wanneer je Huawei P10 batterij vervangen?

De batterij vormt een cruciaal onderdeel van elke smartphone. Het is namelijk de batterij die verantwoordelijk is voor de totale tijdsduur waarbinnen er gebruik kan worden gemaakt van je smartphone. Naarmate het toestel ouder wordt is het mogelijk dat de batterijduur (aanzienlijk) afneemt. Dat is vervelend, maar niet onoverkomelijk. Wist je namelijk dat een Huawei P10 batterij vervangen in een handomdraai kan zijn gebeurd? Van zodra het toestel is uitgerust met een compleet nieuwe batterij zal je kunnen vaststellen dat je terug in de meest optimale omstandigheden van jouw Huawei smartphone gebruik kan maken. Verschillende gebeurtenissen kunnen duidelijk maken dat jouw Huawei P10 batterij aan vervanging toe is:

  • Je komt de dag niet meer door op één enkele laadbeurt;
  • Het toestel valt uit nog voordat de batterijduur volledig is opgebruikt;

Ben jij reeds één of meerdere keren geconfronteerd met één van de hierboven terug te vinden zaken? In dat geval is je Huawei P10 batterij vervangen een uitstekende keuze.

Ervaar zelf de voordelen van het GSM Reparatie Centrum!

Bovenstaande informatie maakt in ieder geval duidelijk dat jouw Huawei P10 in goede handen is bij het GSM Reparatie Centrum. Wij zorgen er voor dat jouw toestel in een handomdraai kan worden hersteld en dat gewoon terwijl je wacht. Heb jij dus met andere woorden jouw smartphone dagelijks veelvuldig nodig, bijvoorbeeld voor je werk? In dat geval zal je kunnen vaststellen dat onze oplossing voor jou uitermate geschikt is. Blijf dus niet langer rondlopen dan strikt noodzakelijk is met je gebroken Huawei P10 scherm en ondervind vooral zelf op welke unieke voordelen je bij het GSM Reparatie Centrum kan rekenen. Maak vandaag nog een afspraak met ons voor het laten uitvoeren van jouw Huawei P10 scherm reparatie!

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!