• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei P10 Plus scherm reparatie en batterij vervangen

Omdat je op deze pagina terecht bent gekomen kunnen we ervan uitgaan dat jij wel een specialist kunt gebruiken op het gebied van een Huawei P10 Plus scherm reparatie. Gelukkig ben je op de goede pagina terecht gekomen want GSM Reparatie Centrum is dé specialist waar jij naar op zoek bent. Al jarenlang houden onze specialisten zich dag in dag uit bezig met het uitvoeren van telefoonreparaties voor verschillende smartphones. Niet voor niets worden wij dan ook al jarenlang dé Nederlandse specialist genoemd op het gebied van smartphone reparaties.

Huawei P10 Plus scherm reparatie laten uitvoeren bij GSM Reparatie Centrum

De Huawei P10 Plus heeft een 5,5 inch LCD-scherm met een resolutie van 2560×1440. Deze afmeting en de resolutie van het scherm maken deze telefoon zeer geschikt voor het kijken van series en films. Daarnaast spreekt het voor zich dat deze telefoon zich goed leent voor het gebruiken van sociale media of als werktelefoon. Het nadeel aan smartphones met een groot display-scherm zoals deze, is dat deze zeer gevoelig zijn voor bijvoorbeeld valschade. Wanneer er eenmaal schade is ontstaan aan de telefoon, kan dit de gebruikerservaring op een negatieve manier beïnvloeden. Heb je schade aan het scherm, raadpleeg dan altijd zo snel mogelijk GSM Reparatie Centrum voor het uitvoeren van een Huawei P10 Plus scherm reparatie.

GSM Reparatie Centrum, ook voor het vervangen van de batterij

De Huawei P10 Plus beschikt over een batterij met 3.750mAH met snellaadtechnologie. De gesprekstijd van deze telefoon is in totaal 28 uur en in standby-stand gaat deze telefoon zelfs 399 uur mee. Dit zijn natuurlijk uitzonderlijke prestaties, maar toch kan ook de batterij van de Huawei P10 Plus op den duur te maken krijgen met vermogensverlies. In dat geval biedt de Huawei P10 Plus batterij vervangen uitkomst. Maak online een afspraak of kom langs bij één van onze vestigingen in Oosterhout, Nijmegen of Utrecht.

Meer informatie aanvragen over GSM Reparatie Centrum?

Wil je meer informatie over GSM Reparatie Centrum voordat je besluit om jouw scherm reparatie door ons te laten uitvoeren? Dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dit kan je het beste doen door te bellen naar +31 85 06 06 476 of door een e-mail te sturen naar [email protected] Laat jouw Huawei P10 Plus scherm reparatie uitvoeren door de specialisten van GSM Reparatie Centrum.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!