• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei P10 Plus scherm reparatie en batterij vervangen

Omdat je op deze pagina terecht bent gekomen kunnen we ervan uitgaan dat jij wel een specialist kunt gebruiken op het gebied van een Huawei P10 Plus scherm reparatie. Gelukkig ben je op de goede pagina terecht gekomen want GSM Reparatie Centrum is dé specialist waar jij naar op zoek bent. Al jarenlang houden onze specialisten zich dag in dag uit bezig met het uitvoeren van telefoonreparaties voor verschillende smartphones. Niet voor niets worden wij dan ook al jarenlang dé Nederlandse specialist genoemd op het gebied van smartphone reparaties.

Huawei P10 Plus scherm reparatie laten uitvoeren bij GSM Reparatie Centrum

De Huawei P10 Plus heeft een 5,5 inch LCD-scherm met een resolutie van 2560×1440. Deze afmeting en de resolutie van het scherm maken deze telefoon zeer geschikt voor het kijken van series en films. Daarnaast spreekt het voor zich dat deze telefoon zich goed leent voor het gebruiken van sociale media of als werktelefoon. Het nadeel aan smartphones met een groot display-scherm zoals deze, is dat deze zeer gevoelig zijn voor bijvoorbeeld valschade. Wanneer er eenmaal schade is ontstaan aan de telefoon, kan dit de gebruikerservaring op een negatieve manier beïnvloeden. Heb je schade aan het scherm, raadpleeg dan altijd zo snel mogelijk GSM Reparatie Centrum voor het uitvoeren van een Huawei P10 Plus scherm reparatie.

GSM Reparatie Centrum, ook voor het vervangen van de batterij

De Huawei P10 Plus beschikt over een batterij met 3.750mAH met snellaadtechnologie. De gesprekstijd van deze telefoon is in totaal 28 uur en in standby-stand gaat deze telefoon zelfs 399 uur mee. Dit zijn natuurlijk uitzonderlijke prestaties, maar toch kan ook de batterij van de Huawei P10 Plus op den duur te maken krijgen met vermogensverlies. In dat geval biedt de Huawei P10 Plus batterij vervangen uitkomst. Maak online een afspraak of kom langs bij één van onze vestigingen in Oosterhout, Nijmegen of Utrecht.

Meer informatie aanvragen over GSM Reparatie Centrum?

Wil je meer informatie over GSM Reparatie Centrum voordat je besluit om jouw scherm reparatie door ons te laten uitvoeren? Dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dit kan je het beste doen door te bellen naar +31 85 06 06 476 of door een e-mail te sturen naar [email protected] Laat jouw Huawei P10 Plus scherm reparatie uitvoeren door de specialisten van GSM Reparatie Centrum.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug