• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei P10 Lite scherm vervangen en batterij vervangen

Het laten uitvoeren van een Huawei P10 Lite scherm reparatie zorgt er voor dat je opnieuw ten volle kan genieten van al het moois dat jouw Huawei smartphone je te bieden heeft. Veel mensen kiezen er echter nog steeds voor om het laten herstellen van het kapotte beeldscherm van hun smartphone gedurende een lange tijd uit te stellen. Dit omdat ze vrezen geconfronteerd te zullen worden met twee nadelen. Zo vreest men vaak dat er aanzienlijke kosten aan een Huawei P10 Lite scherm reparatie verbonden zijn en bestaat de vrees dat men hun smartphone gedurende enige tijd niet kan gebruiken. Beide zorgen zijn echter nergens voor nodig. Bij het GSM Reparatie Centrum ben je namelijk altijd verzekerd van een snelle reparatie tegen een zeer interessante prijs!

Snel jouw Huawei P10 Lite scherm reparatie uitgevoerd

De Huawei P10 Lite beschikt over een mooie 5,2 inch display en kenmerkt zich door een behuizing die is gemaakt van een combinatie van glas en metaal. Deze materiaalkeuze heeft er voor gezorgd dat de Huawei P10 Lite kan rekenen op een uitermate luxueuze uitstraling. Zodra het beeldscherm van het toestel schade heeft opgelopen spreekt het voor zich dat deze luxueuze uitstraling sterk kan worden ondermijnd. Een snelle Huawei P10 Lite scherm reparatielaten uitvoeren biedt dan gelukkig een prima oplossing. Daarvoor ben je hier bij het GSM Reparatie Centrum in ieder geval aan het juiste adres. Het herstellen van het scherm van je Huawei P10 Lite kan niet alleen gebeuren wanneer jij dat maar wenst, daarnaast is het ook nog eens zo dat de reparatie slechts ongeveer 20 minuten tijd in beslag neemt.

Je Huawei P10 Lite batterij vervangen bij het GSM Reparatie Centrum

Elke smartphone die op de markt is terug te vinden beschikt over een batterij waarvan de batterijduur na verloop van tijd (aanzienlijk) kan afnemen. Dit geldt ook voor de Huawei P10 Lite. Het is zomaar mogelijk dat je smartphone op een bepaald ogenblik uitvalt terwijl de batterij nog een resterend percentage van bijvoorbeeld 60 procent aangaf. Is dat het geval? Dan is dat een sterke indicatie dat de batterij van je toestel wellicht (bijna) stuk is. Je Huawei P10 Lite batterij vervangen is dan zonder meer interessant te noemen. Het laatste wat je namelijk wil is dat je smartphone uitvalt op het ogenblik dat je er gebruik van moet maken.

12 maanden garantie op de uitgevoerde herstellingen

Zowel bij een Huawei P10 Lite batterij vervangen als bij een Huawei P10 Lite scherm reparatie is het zo dat onze klanten kunnen rekenen op 12 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. Ook dit is natuurlijk alleen maar mooi meegenomen. Op deze manier wordt er namelijk voor gezorgd dat je steeds met een gerust hart van je favoriete smartphone gebruik kan maken. Bovendien stellen wij van het GSM Reparatie Centrum ook nog eens alles in het werk om er voor te zorgen dat elke herstelling tegen een zo scherp mogelijk prijskaartje kan worden uitgevoerd. Kom dus zeker even langs en ontdek onze vele, interessante voordelen!

Geniet terug ten volle van jouw Huawei P10 Lite!

De Huawei P10 Lite is een uitstekende smartphone die zeer geschikt is voor het uitvoeren van al jouw dagelijkse taken. Dit gecombineerd met de luxueuze uitstraling van het toestel zorgt er voor dat je er op eender welk moment met alle plezier gebruik van zal maken. Schade aan bijvoorbeeld het scherm van je smartphone kan dit gebruiksgenot echter aanzienlijk beïnvloeden. Zeg nu namelijk zelf, niemand kijkt graag een filmpje op een scherm dat is beschadigd en ook het tonen van je laatste nieuwe foto’s aan vrienden is geen fijne gebeurtenis meer. Gelukkig bieden wij bij het GSM Reparatie Centrum nu een efficiënte oplossing voor dit probleem. Laat je Huawei P10 Lite scherm reparatie dus zeker bij ons uitvoeren en geniet terug ten volle van al het moois dat de Huawei P10 Lite voor jou in petto heeft!

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug