• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei P10 Lite scherm vervangen en batterij vervangen

Het laten uitvoeren van een Huawei P10 Lite scherm reparatie zorgt er voor dat je opnieuw ten volle kan genieten van al het moois dat jouw Huawei smartphone je te bieden heeft. Veel mensen kiezen er echter nog steeds voor om het laten herstellen van het kapotte beeldscherm van hun smartphone gedurende een lange tijd uit te stellen. Dit omdat ze vrezen geconfronteerd te zullen worden met twee nadelen. Zo vreest men vaak dat er aanzienlijke kosten aan een Huawei P10 Lite scherm reparatie verbonden zijn en bestaat de vrees dat men hun smartphone gedurende enige tijd niet kan gebruiken. Beide zorgen zijn echter nergens voor nodig. Bij het GSM Reparatie Centrum ben je namelijk altijd verzekerd van een snelle reparatie tegen een zeer interessante prijs!

Snel jouw Huawei P10 Lite scherm reparatie uitgevoerd

De Huawei P10 Lite beschikt over een mooie 5,2 inch display en kenmerkt zich door een behuizing die is gemaakt van een combinatie van glas en metaal. Deze materiaalkeuze heeft er voor gezorgd dat de Huawei P10 Lite kan rekenen op een uitermate luxueuze uitstraling. Zodra het beeldscherm van het toestel schade heeft opgelopen spreekt het voor zich dat deze luxueuze uitstraling sterk kan worden ondermijnd. Een snelle Huawei P10 Lite scherm reparatielaten uitvoeren biedt dan gelukkig een prima oplossing. Daarvoor ben je hier bij het GSM Reparatie Centrum in ieder geval aan het juiste adres. Het herstellen van het scherm van je Huawei P10 Lite kan niet alleen gebeuren wanneer jij dat maar wenst, daarnaast is het ook nog eens zo dat de reparatie slechts ongeveer 20 minuten tijd in beslag neemt.

Je Huawei P10 Lite batterij vervangen bij het GSM Reparatie Centrum

Elke smartphone die op de markt is terug te vinden beschikt over een batterij waarvan de batterijduur na verloop van tijd (aanzienlijk) kan afnemen. Dit geldt ook voor de Huawei P10 Lite. Het is zomaar mogelijk dat je smartphone op een bepaald ogenblik uitvalt terwijl de batterij nog een resterend percentage van bijvoorbeeld 60 procent aangaf. Is dat het geval? Dan is dat een sterke indicatie dat de batterij van je toestel wellicht (bijna) stuk is. Je Huawei P10 Lite batterij vervangen is dan zonder meer interessant te noemen. Het laatste wat je namelijk wil is dat je smartphone uitvalt op het ogenblik dat je er gebruik van moet maken.

12 maanden garantie op de uitgevoerde herstellingen

Zowel bij een Huawei P10 Lite batterij vervangen als bij een Huawei P10 Lite scherm reparatie is het zo dat onze klanten kunnen rekenen op 12 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. Ook dit is natuurlijk alleen maar mooi meegenomen. Op deze manier wordt er namelijk voor gezorgd dat je steeds met een gerust hart van je favoriete smartphone gebruik kan maken. Bovendien stellen wij van het GSM Reparatie Centrum ook nog eens alles in het werk om er voor te zorgen dat elke herstelling tegen een zo scherp mogelijk prijskaartje kan worden uitgevoerd. Kom dus zeker even langs en ontdek onze vele, interessante voordelen!

Geniet terug ten volle van jouw Huawei P10 Lite!

De Huawei P10 Lite is een uitstekende smartphone die zeer geschikt is voor het uitvoeren van al jouw dagelijkse taken. Dit gecombineerd met de luxueuze uitstraling van het toestel zorgt er voor dat je er op eender welk moment met alle plezier gebruik van zal maken. Schade aan bijvoorbeeld het scherm van je smartphone kan dit gebruiksgenot echter aanzienlijk beïnvloeden. Zeg nu namelijk zelf, niemand kijkt graag een filmpje op een scherm dat is beschadigd en ook het tonen van je laatste nieuwe foto’s aan vrienden is geen fijne gebeurtenis meer. Gelukkig bieden wij bij het GSM Reparatie Centrum nu een efficiënte oplossing voor dit probleem. Laat je Huawei P10 Lite scherm reparatie dus zeker bij ons uitvoeren en geniet terug ten volle van al het moois dat de Huawei P10 Lite voor jou in petto heeft!

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!