• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei P Smart Z scherm reparatie

Ben je op zoek naar een professionele partner voor jouw Huawei P Smart Z scherm reparatie? Dan ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. Al jarenlang zijn wij dé specialist op het gebied van telefoonreparaties en uit onze ervaringen is gebleken dat veel Nederlanders wachten met het repareren van hun telefoon. Vaak wordt een scherm reparatie uitgesteld, omdat men vreest voor hoge kosten en omdat men bang is de telefoon gedurende een lange periode kwijt te zijn. Wist je echter dat dit bij GSM Reparatie Centrum niet het geval is? Wij voeren een Huawei P Smart Z scherm reparatie namelijk al uit binnen 20 minuten tegen een voordelige prijs. Kom langs bij één van onze vestigingen of maak gemakkelijk een afspraak online.

Een Huawei P Smart Z scherm reparatie uit laten voeren bij GSM Reparatie Centrum

De Huawei P Smart Z heeft een 6,9 inch scherm en een camera van 16 megapixel. Het prachtige scherm van de P Smart Z loopt van rand tot rand en is dus ideaal voor het bekijken van video’s, series en om bijvoorbeeld door je Instagram tijdlijn heen te scrollen. Helaas is dit grote glazen scherm wel extra vatbaar voor schade aan het scherm, wanneer je de telefoon laat vallen of ergens tegenaan botst. Heel vervelend natuurlijk, maar in dit geval kan je altijd rekenen op GSM Reparatie Centrum. Daarnaast staat ons klantenservice team altijd klaar om je te helpen. Kom gerust eens langs bij één van onze vestigingen in Oosterhout, Nijmegen of Utrecht of maak gemakkelijk online een afspraak.

Contact opnemen met GSM Reparatie Centrum

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van scherm reparaties? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om contact op te nemen met ons. Dit kan je beste doen door te bellen naar +31 85 06 06 476 of door een mailtje te sturen naar [email protected] GSM Reparatie Centrum is niet voor niets al jarenlang dé specialist op het gebied van Huawei P Smart Z scherm reparatie én meer!

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!