• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei P Smart scherm reparatie en batterij vervangen

Voor het laten uitvoeren van een Huawei P Smart scherm reparatie ben je bij het GSM Reparatie Centrum zonder meer aan het juiste adres! Het verschijnen van een barstje in het scherm van je smartphone is zo gebeurd. Heb je met je smartphone ergens tegenaan gestoten of heb je het toestel laten vallen? Is er daardoor schade ontstaan aan het scherm welke je graag wil laten herstellen? Dat hoeft geen enkel probleem te zijn, in tegendeel. Hier bij het GSM Reparatie Centrum zorgen wij er voor dat je scherm in geen tijd is hersteld en dat ook nog eens tegen een zeer interessante prijs. Bovendien geniet je ook nog eens van 12 maanden garantie op de reparatie die wij voor jou hebben uitgevoerd!

Stel je Huawei P Smart scherm reparatie niet langer uit!

Mensen die er voor kiezen om een Huawei P Smart in huis te halen doen dat ongetwijfeld onder meer omwille van de aanwezigheid van het grote 6,2 inch beeldscherm. Dit prachtige beeldscherm, welke beschikt over een kleine, druppelvormige inkeping, maakt het nog leuker om de beste YouTube filmpjes te bekijken, door je Instagram tijdlijn te scrollen en je foto’s te bekijken. Echter, zodra er sprake is van schade aan het beeldscherm verandert dat toch wel enigszins. Het spreekt namelijk voor zich dat de barst in je scherm er zomaar voor kan zorgen dat het kijkplezier negatief wordt beïnvloed. Wil je er graag voor kunnen zorgen dat jij wel te allen tijde en in de meest optimale omstandigheden naar je filmpjes, social media, foto’sen nog zoveel meer kan kijken op je Huawei P Smart? Laat dan bij schade zo snel mogelijk een Huawei P Smart scherm reparatie uitvoeren bij het GSM Reparatie Centrum!

Op welke voordelen kan je bij ons rekenen?

Veel mensen staan in eerste instantie weigerachtig tegenover het laten uitvoeren van een Huawei P Smart scherm herstelling. Dit in eerste instantie omdat ze vrezen dat er een stevig prijskaartje aan verbonden is. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het namelijk ook zo dat veel mensen hun smartphone niet lang kunnen missen. Indien dit ook de zaken zijn waar jij jou zorgen over maakt hebben we alvast goed nieuws. Het uitbesteden van je Huawei P Smart scherm reparatie aan het GSM Reparatie Centrum zorgt er namelijk voor dat je te allen tijde kan rekenen op de hieronder terug te vinden voordelen:

  • De scherm reparatie kan gemiddeld in ongeveer 20 minuten worden uitgevoerd;
  • Tijdens de herstelling kan je gewoon even wachten tot je toestel klaar is;
  • De herstelling van je Huawei P Smart scherm kan gebeuren wanneer jij dat wil;
  • Je ontvangt steeds 12 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie;

Daarnaast spreekt het voor zich dat wij er ook nog eens voor zorgen dat de gewenste reparatie steeds kan worden uitgevoerd tegen een zo interessant mogelijke prijs. Het mag dan ook duidelijk zijn, je Huawei P Smart scherm reparatie kan nergens anders beter gebeuren dan bij het GSM Reparatie Centrum!

Ook je Huawei P Smart batterij vervangen doen we graag!

Niet alleen het scherm van je Huawei P Smart kan op een bepaald ogenblik voor problemen zorgen. Wat namelijk te denken van de batterij die in de smartphone steekt? Ondanks het feit dat je bij aankoop van de Huawei P Smart kan rekenen op een stevige 3400 mAh batterij is het zo dat de batterijduur na verloop van tijd kan gaan afnemen. Dit zorgt er voor dat je mogelijks niet meer voldoende hebt aan één enkele laadbeurt per dag, maar je ook tussentijds zal moeten opladen. Voor mensen die vaak onderweg zijn is dat uiteraard een stevige doorn in het oog. Het kan gelukkig ook anders. Jouw Huawei P Smart batterij vervangen zorgt er namelijk voor dat je in een handomdraai terug kan genieten van de meest optimale batterijduur. Het spreekt voor zich dat wij van het GSM Reparatie Centrum jou ook op dit vlak zonder probleem van dienst kunnen zijn!

Altijd 12 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie

Het mag duidelijk zijn dat het laten herstellen van jouw Huawei P Smart bij het GSM Reparatie Centrum altijd een goed idee is. De betrouwbaarheid van onze diensten blijkt tot slot eveneens uit het feit dat wij op alle reparaties een garantie aanbieden van 12 maanden. Ook dit is dan ook beslist een goede reden om jouw Huawei P Smart scherm reparatie aan ons toe te vertrouwen!

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!