• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei P Smart Plus scherm reparatie en batterij vervangen

GSM Reparatie Centrum is al jarenlang de specialist op het gebied van Huawei P Smart Plus scherm reparatie. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor het vervangen van de batterij voor je P Smart Plus telefoon. Wij kunnen iedere telefoon al binnen 20 minuten repareren, neem daarom gerust plaats in één van onze wachtruimtes in Nijmegen, Utrecht of Oosterhout. Ben je niet in de mogelijkheid om bij ons langs te komen dan kun je ook eenvoudig je telefoon naar ons opsturen. In 95% van de gevallen krijg je de telefoon binnen 48 uur weer gerepareerd teruggestuurd. Zijn wij om een of andere reden niet in staat om jouw telefoonreparatie uit te voeren? Dan krijg je van ons uiteraard al je geld terug. Bij GSM Reparatie Centrum profiteer je dan ook van een no cure, no pay garantie.

Huawei P Smart Plus scherm reparatie kosten & batterij vervangen kosten

Bij GSM Reparatie Centrum kun je terecht voor een voordelige scherm reparatie en voor het vervangen van de batterij van je Huawei P Smart Plus telefoon. Voor het vervangen van de batterij rekenen wij een bedrag van € 39,- en de Huawei P Smart Plus scherm reparatie kosten bedragen in totaal € 79,-. Alle prijzen die op onze website vermeld staan zijn inclusief BTW en montagekosten. Zo weet je vooraf dus precies hoeveel je kwijt bent aan de reparatie van jouw Huawei telefoon. Op alle scherm reparaties geldt bij ons een garantietermijn van 12 maanden. De garantietermijn voor het vervangen van de batterij is 3 maanden. Profiteer nu van de voordelen van GSM Reparatie Centrum en neem contact met ons op

In contact komen met GSM Reparatie Centrum

Meer weten over de Huawei Smart Plus scherm reparatie kosten of ben je benieuwd of wij wat kunnen betekenen voor jou defecte smartphone? Dan kan je het beste contact met ons opnemen door te bellen naar +31 85 06 06 476. Liever mailen? Stuur dan een e-mail naar [email protected] Laat jouw Huawei P Smart Plus scherm reparatie uitvoeren door de specialisten van GSM Reparatie Centrum.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug